Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (203)

majec4 

všechny recenze uživatele

Prve dva filmy som zvladol v spokojnosti. Hlavne jednotka sa mi velmi pacila. O tomto tretom pokuse to uz zial povedat nemozem. Vtipy slabe, pribeh plny klise, ktore prechadzaju az do afektu. Hudbu v rozpravke si tiez predstavujem inak. Sem - tam to ma samozrejme aj svetle momenty, napr. Bob, cesta v lietadle, Macarena. Najviac mi ale prekazalo ako nam nonstop tvorcovia serviruju ako je v pohode mat partnera z ineho druhu. Vsetci sme jedno. Ano sme, ale takto to prekrucat? Na taketo dristy som alergicky, hlavne v rozpravkach pre deti. V poslednej tretine filmu to postavy spomenuli niekolko krat a to bol proste uplny klinec do rakvy. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že tretí príšeráci budú typickým zrecyklovaným a zbytočným pokračovaním. Som ale rád, že som sa mýlil. Zmena prostredia príbehu veľmi pomohla a vôbec mi nevadilo, že základná linka bolo klasické predvídateľné klišé. Dôležitejšie je, že som sa skvele bavil. Pri infantilných prvoplánových vtipoch som v kine zažil výbuchy detského smiechu. Pri odkazoch a trochu sofistikovanejšom humore, zase išli do kolien rodičia a staršie publikum. A tak to má byť. Zábava pre celú rodinu. Prvý diel síce ostáva neprekonaný, ale dvojku strašidelná dovolenka určite zdoláva. Vrelo odporúčam. 90% Cinemax Bory Mall - press ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se názory dost liší, ale pro mě jde od prvního dílu úroveň stále jen dolů. Kouzlo jedničky se v tom snažím hledat jen marně a po druhém díle už jsem ho vlastně ani nečekala. Je to zkrátka takový ten průměrný animovaný film, který jednorázově pobaví, ale víckrát ho vidět nepotřebujete. Vlastně mi vůbec nevadí ta prvnoplánová a předvídatelná dějová linka (koneckonců u pohádek nás příběh jen málokdy překvapí), ale mrzí mě, že i když je znatelná snaha o nápaditost a humor, tak většina vtipů je nedotažená. Zůstane to tak jen u toho, že se možná lehce pousmějete, ale hned to vyšumí, aniž by to vyvolalo smích nebo větší pobavení. Zkrátka nápady jen polovičaté a málokdy plně dotažené k tomu, aby fungovaly. Zůstávají tedy spíš jen kvality, které zaslouží pochvalu napříč všemi díly - především originální dabing v čele s Adamem Sandlerem, který hlas Drákuly dělá prostě dokonale. A Selena v roli Mavis samozřejmě potěší vždycky, přestože tady moc velký prostor nakonec neměla. Ve výsledku tedy hezký průměr (snad i lehký nadprůměr), ale bohužel žádné terno. ~(3,3)~ ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono sa to drží svojho štandardu. Netlačí to na pílu. Pracuje to s plejádou známych postavičiek, ktoré sú nám predstavené v predchádzajúcich dieloch a zase je to v rámci animácie o triedu lepšie. Lenže Adam Sandler prehráva aj keď je animovaný a hlavná dejová línia s Van Helsingom je nezáživná a predvídateľná. Končí to tak ako by sa očakávalo, ale predsa tomu chýba niečo čo by to posunulo dopredu. Na druhú stranu, aj keby vznikla štvrtá časť a niesla sa v takomto duchu, tak by to bola pozerateľná jednohubka, pretože je to zábavnejšie a farebnejšie ako Ice Age. A hlavne od začiatku sa to hrá na zábavu bez zbytočných moralít, hoci tu sú. Takže v zásade to plní účel a nebolí z toho hlava. Zelený sliz rules! ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tuhle animovanou značku já mám rád. Už od jedničky a viděl jsem je spolu s dvojkou několikrát. Perfektní animace od Sony, vkusný příběh, skvělý humor a rád se u toho pobavím. Je trojka stejná. No ano je. Vyměnila Hrad za loď a jede se pařit do Bermudského trojúhelníku. Parta Draca je opět v plné polní a i na moři je s ní sranda. Tentokrát se Hrabě Drákula konečně odváže a zamiluje se. Kapitánka lodi však ne zcela opětuje jeho city a naopak skrývá jedno děsivé tajemství. Musím říct, že jsem se trošku bál, zda tahle série už nedohrála. Kupodivu ne, a já si moc užil i třetí díl. Ten humor a ústní přestřelky mě baví. zvlášť v týhle animaci a téhle partě. Za mě super, i když vnímám pokles oproti jedničce a dvojce. Přesto povedené pokračování a dle mého soudu nedělá trilogii ostudu. Stále je to prča a já jsem si to užil. Finále je už jen ujetější, než bych čekal. (75 %) ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)
  • V scéne, kde Helmut objaví detský kútik, si môžeme všimnúť chybnú animáciu dieťaťa, ktoré po skĺznutí na kĺzačke sa bez pohybu dá po štvornožky. (Odyseenko)
  • Ve scéně, kdy se snaží kapitánka Erika zabít Drákulu a Želé zrovna hází přes palubu záchranný člun, se neozývá a ani není nijak grafický zobrazen dopad člunu. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama