Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 9

Recenze (203)

Sayko 

všechny recenze uživatele

První díl byl topovka, ten jsem si vážně užil. Bylo to hlavně kvůli tomu, že tam byl vtip, který na to, že to byl animák, nebyl "dětskej" humor. Druhý díl se sice potácel ve stejných šlápotách, ale i tak, užil jsem si to. No, tak jsem viděl už i třetí díl, absolutní dno filmové série Hotel Transylvánie. Možná to je dnešní (2018) narůstající video cenzura po celém světě, ale už mi to nepřišlo vůbec vtipné. Vtipy hodně dětské a předvídatelné stejně jako příběh. Doufám, že už další díl nebude, jelikož se tenhle extrémně nepovedl. /Viděno v kině/ ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Koukám, že se názory dost liší, ale pro mě jde od prvního dílu úroveň stále jen dolů. Kouzlo jedničky se v tom snažím hledat jen marně a po druhém díle už jsem ho vlastně ani nečekala. Je to zkrátka takový ten průměrný animovaný film, který jednorázově pobaví, ale víckrát ho vidět nepotřebujete. Vlastně mi vůbec nevadí ta prvnoplánová a předvídatelná dějová linka (koneckonců u pohádek nás příběh jen málokdy překvapí), ale mrzí mě, že i když je znatelná snaha o nápaditost a humor, tak většina vtipů je nedotažená. Zůstane to tak jen u toho, že se možná lehce pousmějete, ale hned to vyšumí, aniž by to vyvolalo smích nebo větší pobavení. Zkrátka nápady jen polovičaté a málokdy plně dotažené k tomu, aby fungovaly. Zůstávají tedy spíš jen kvality, které zaslouží pochvalu napříč všemi díly - především originální dabing v čele s Adamem Sandlerem, který hlas Drákuly dělá prostě dokonale. A Selena v roli Mavis samozřejmě potěší vždycky, přestože tady moc velký prostor nakonec neměla. Ve výsledku tedy hezký průměr (snad i lehký nadprůměr), ale bohužel žádné terno. ~(3,3)~ ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Na moje vlastné prekvapenie som sa bavila aj ja, aj môj deväťročný spoločník. :)) z rybej kapely na lodi sme šli do kolien. Opäť šlo viac o nápadité skeče než o duchaplný príbeh a z toho neustáleho zdôrazňovania rovnosti mi išiel tak trochu "mráz po zádech". Ale prižmurujem očko a za nás dvoch dávam 4 ;)) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mnohem horší než jednička, ale o level lepší než zoufalá dvojka. Sice mi první půl hodinu trvalo, než jsem se zase do těch postav zakoukal, ale jakmile se na lodi rozjede plejáda vtipných miniscén a fórků na jedno použití, je to zase dobrý. Humor sice není tak povedený, aby se u toho člověk vyloženě smál a po půli víte, jak to skončí, přesto Vám to nebude vadit. Je to sympatický, barevný, hlasitý a roztomilý. Hotel Transylvánie si částečně opravil pošramocenou reputaci. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Prve dva filmy som zvladol v spokojnosti. Hlavne jednotka sa mi velmi pacila. O tomto tretom pokuse to uz zial povedat nemozem. Vtipy slabe, pribeh plny klise, ktore prechadzaju az do afektu. Hudbu v rozpravke si tiez predstavujem inak. Sem - tam to ma samozrejme aj svetle momenty, napr. Bob, cesta v lietadle, Macarena. Najviac mi ale prekazalo ako nam nonstop tvorcovia serviruju ako je v pohode mat partnera z ineho druhu. Vsetci sme jedno. Ano sme, ale takto to prekrucat? Na taketo dristy som alergicky, hlavne v rozpravkach pre deti. V poslednej tretine filmu to postavy spomenuli niekolko krat a to bol proste uplny klinec do rakvy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme si môžeme všimnúť na recepcii All-In-One PC s nápisom VAIO. Rada VAIO patrí pod značku Sony, rovnako ako Draculov mobil Xperia. (Odyseenko)
  • V části, kdy Mavis spatří, jak kapitánka Ericka vytahuje Drákulovi sekyru z hlavy, má na těle Drákula ostny a šípy. Mavis zvolá: „Ženská, co mu to děláte?“ a ostny i šípy záhadně zmizí. (NunchakuMan)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama