Reklama

Reklama

Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená

  • USA Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Ve filmu od Sony Animation Pictures Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu. Drákulův doprovod si užívá klidnou plavbu a s radostí využívá vše, co může luxusní plavidlo nabídnout, od strašidelného volejbalu po exotické exkurze a opalování při Měsíčku. Když však Mavis zjistí, že se Drákula zbláznil do záhadné kapitánky lodi Eriky, která skrývá strašlivé tajemství, jež by mohlo zničit strašidla po celém světě, stane se z dovolené snů noční můra. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 5

Recenze (203)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Oneskorený deň detí. Hotel transylavania 3, 3. Júna, niečo na tom bude. Bohužiaľ sa jedna o slabšie pokračovanie ako aj dvojka a silnú jednotku to neprekonalo ani nedobehlo. Film je určite pre násťročných a nakoľko ochvilu do tejto kategórii patriť nebudem tak mi neprekážalo to pozrieť. Strašidlá budú mat na dovolenke o zábavu postarané. Fajn hudba ale humor tu nehľadajte. 3* ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Třetí Hotel Transylvánie neztrácí nic ze svého kouzla a nastavenou úroveň zábavy prvním dílem v pohodě udržuje i druhé pokračování. Tentokrát staré známé postavy (kterých neustále přibývá) jedou na výletní plavbu, kde se Dracula zamiluje. Hodně fórů, časté scény s Blobíkem, Macarena v závěru. Tento film v rámci série utržil v kinech nejvíc peněz a zbořil v kinech Rockův Skyscraper. 3* ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Séria si tretím dielom drží štandard. A to nadpriemerný štandard. Stále, a už sa dá povedať, že je to klišé, ale stále musím pochváliť tvorcov vizuálnych gagov, že vedia predsa len prísť s niečim, čo nieje príliš otrepané, alebo totálne neoriginálne. Proste sa nemôžte nebaviť. A záverečný ´´battle´´ dobrej a zlej hudby mne len dokazuje, že dnešný klubový výplach je niečo, čo nikdy, pokiaľ bude svet svetom stáť, neobstojí voči klasikám. Ako napr. Macarena. Lovu zdar a vidíme sa pri štvorke. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Bál som sa, že tretí príšeráci budú typickým zrecyklovaným a zbytočným pokračovaním. Som ale rád, že som sa mýlil. Zmena prostredia príbehu veľmi pomohla a vôbec mi nevadilo, že základná linka bolo klasické predvídateľné klišé. Dôležitejšie je, že som sa skvele bavil. Pri infantilných prvoplánových vtipoch som v kine zažil výbuchy detského smiechu. Pri odkazoch a trochu sofistikovanejšom humore, zase išli do kolien rodičia a staršie publikum. A tak to má byť. Zábava pre celú rodinu. Prvý diel síce ostáva neprekonaný, ale dvojku strašidelná dovolenka určite zdoláva. Vrelo odporúčam. 90% Cinemax Bory Mall - press ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dobrá a pobavila, dvojka bezkonkurenčně nejlepší a trojka ani nestojí za řeč. Na třetí pokračování jsem se po druhém dílu těšil, ale jak už název napovídá, bylo to příšerné. První polovina šla, druhá už o ničem. Nekonečný guláš bez děje, jakoby tvůrcům definitivně došly nápady a jen hrabali na značce prvních filmů. Ke konci jsem se parkrát zasmál, ale spíš proto, jak hluboko to ještě mohlo klesnout. Zábava pro děti do 5 let a jednodušší dospělé. Velké zklamání, po kterém by čtyřku šel točit jen blázen. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně, kdy kapitánka Erika nastupuje do ponorky a všichni se mají vydat k podmořské sopce, je na barometrech vyobrazeno „Scott & Wills“, což odkazuje na uměleckého ředitele Sony Animation, Scotta Willse. (PAULOO)
  • Loď, kterou plují, vypadá jako Titanic nejen zvenčí, ale i zevnitř, kde jsou ztvárněné například vodní komory. (PAULOO)

Související novinky

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Reklama

Reklama