Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Schématická a předvídatelná jednohubka, která se navíc může "pochlubit" dvojicí dvou velice nesympatických ksichtů v hlavní roli. Ale i vzdor tomu se na to dalo koukat. Maník, který oba dva internetové výtržníky terorizoval, byl docela fajn a díky krátké stopáži se pořád něco dělo. Škoda, že film trochu nepřidal na atmosféře, ale tak člověk nemůže chtít po podobných béčkách všechno. 50% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Špatné žertíky se jednoho dne vrátí jako bumerang... O tom vědí své kluci, kteří si "střílejí" přes telefon do náhodných lidí. Jenže jednoho večera si začne dělat "srandu" někdo úplně cizí z nich. Nejprve si myslí, že to byl hloupý žert, jenže volající je čím dál tím víc otravnější! Postupem času a večera zjišťují, že sranda se mění v boj o holý život! Atmosféra by se dala krájet a kluci jsou čtvrceni aniž by věděli proč... Závěr filmu, ale všechno nastíní do správného světla a oni budou nemile překvapeni co jejich žertík způsobil! 80% ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Partička dospievajúcich rádoby drsňákov, stvárnená rádoby hercami z Disney Channelu rada nasiera svoje okolie prostredníctvom čierneho humoru a keď zrazu začnú dostávať do tela, človek im to aj praje. Don't Hang Up síce skúsenejšieho diváka veľmi nemá čím prekvapiť, zato však disponuje svižným tempom a vlastne aj nejakou tou pointou. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Další z hororů se slůvkem Don´t, pomalu se nám ony příkazy začínají vyčerpávat, takže se možná brzy dočkáme situací, kdy bude psychomaniak krmit oběti hrachovou kaší a název bude Don´t fart. Nicméně i zde platí, že by celé záležitosti slušela krátkometrážní stopáž, už za půlkou to začne být víceméně o ničem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Z pomalu bobtnající řady hororů/thrillerů, v nichž někdo nebo něco terorizuje pomocí moderních technologií prostoduché adolescenty, je tenhle kousek určitě mezi těmi lepšími. Ale prvních zhruba 15 minut jsem si teda myslel, že to neklapne - protože hlavní dva hrdinové jsou opravdu kokoti non plus ultra. Jejich bezstarostného kriplování je naštěstí brzo konec a mysteriózní muž na druhém konci telefonu jim pěkně zatopí. Film je pěkně natočený, má spád a ačkoli začíná velmi teenagersky, nepůsobí ve výsledku ani nijak vyměkle. Dějové zákruty a zvraty bohužel upomínají na řadu jiných filmů a nedočkáme se tak ničeho opravdu překvapujícího (závěrečné vypointování exstuje, ale je zcela banální a průhledné, takže jako kdyby neexistovalo), ale vzhledem k tomu, že snímek připlul úplně pod radarem, nestačilo mě to díky nulovým vstupním očekáváním ani výrazněji rozmrzet. Kvůli zmíněnému to pro mě není žádná velká pecka, na kterou bych měl vzpomínat, ale jako řemeslně fajnově zvládnutá nenáročná žánrovka to poslouží s přehledem. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama