Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmírná loď Hvězdné flotily narazila na neznámý objekt, o kterém se domnívá, že zničil jejich komunikační relé. Rozhodnou se jej prozkoumat. Jedná se však o klingonský posvátný artefakt, a když je při průzkumu jeden z nepřátel zabit, mají Klingoni záminku k útoku... (TV Prima)

Recenze (49)

pilarius 

všechny recenze uživatele

Tak nám začal nový Star Trek, a to parádním dvoudílným filmem předvádějícím novou hlavní postavu. Tíhl jsem k Orvillu, kdyby se Discovery nepovedlo, ale dělat jsem to nemusel, protože tohle zatím vypadá ještě lépe. Paní z TWD mi sedla, roli má zajímavě napsanou, všechny efekty jsou parádní a ač mnohdy přehnané, nikdy ne tak, aby kazily zážitek. Máme zbrusu nové intro a příjemnou hudbu využívající to, co již známe. Lodní počítač dostal z nutnosti nový dabing, se kterým zdá se přišla po vzoru Mass Effectu i VI. Myslelo se na hodně věcí. Tohle fakt bude konečně Star Trek pro 21. století. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní znělka nic moc, postavy...vcelku etsrogenové lázně zatím... . Klingoni sice vypadají dobře, ale díky huhňání působí spíš legračně. Triky zatím na jedničku, scénáristi ale trochu bezradní, dialogy a chování postav jsou často pofidérní. Přesto se podívám na další díl...nějaké to ajaj keptn mi už dlouho chybí. Černošské a ženské filmové odbory sice klasický Star Trek "vylaďují" do korektformy, ale co už. ()

Reklama

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narazil som na nový Star Trek a zo začiatku to vyzeralo na skvelú zábavu, teda do úvodných titulkov. Klingónska rasa je krajšia a lepšia, ale rozpráva silne nezrozumiteľne a miestami to uši trhá... ale dá sa to prežiť. Celková zápletka a dialógy sú dosť plytké a nerozvinuté. Mrs. Martin-Green v prvých momentoch vyzerá sexi, lenže po chvíľke si všimnete jej amatérsky prejav, vyjadrovanie a pohyby silne kostrbaté. Flashback... zatiaľ mi neprekážali. Ako pilot nepresvedčivé! ()

mikhail 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po 5-tich častiach...Po dlhom čase nový Startrek seriál a hodnotenie riadne rozpačité. S takou produkciou a rozpočtom by som očakával niečo lepšie...neviem to presne opísať, ale chýba tomu niečo. Azda príbeh...ten je taký...no ťažko uveriteľný a nevtiahne Vás do deja. Navyše Klingoni...vyzerajú ako figúrky z Lunaparku..Pôvodní boli lepší. ()

Vostok 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se po letech dočkal a je tu noví star trek serial :-D jooooooo je to mazec pecka jak nevím co klingoni vypadají fakt nebezpečně a odhodlaně zničit lidi a lidi vypadají jako že ztratili koule ale během prvních dvou dílu je začnou získavat a vsadím se že v dalších dílech už to bude krásná zábava no prostě star trek válíí woow:-D přeju serialu moc uspěchu a kvalitu a minimalně 7 sezon :-D díky:-D ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Zábery scén odohrávajúcich sa na púšti crepusculanskej planéty boli natáčané v Jordánsku. (koba)

Reklama

Reklama