Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael se vynoří z červí díry ve vzdálené budoucnosti a narazí na tajemného kurýra Booka. Ten jí řekne, co se kdysi dávno stalo s Federací. (Netflix)

Diskuze

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

Jakkob

Andoriany jsem měl za velmi oblíbený mimozemský druh, předtím, než byli cool. tím myslím před ENT. v současnosti jsou Andoriané mainstream, takže už se k nim až tak nehlásím :P

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Eodeon

To samé platí ostatně i pro tolik proklínané klingony, kteří nám v rámci ST btw obdobně zásadně změnili podobu, resp. přišli s další variací podoby, již poněkolikáté.. :)

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

koba

takhle přeci vypadali už v první a druhé sezóně Disca :) ale tak, proč předpokládat, že Andoriané nemohou mít různé podoby. lidé také nejsou na pohled všichni stejní. a Andoriané z TOS, z filmů a z ENT také vypadají pokaždé jinak.

na příspěvěk reagoval Jakkob

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tenhle díl se dá popsat dvěma slovy: Naleštěná bída. Po stránce vizuálu naprostá paráda. Jenže děj nulový a milá Sonequa si stále vystačí se svou jednou večerní hodinou herectví.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

No toto uz viac dokurvit nevedeli... Dokurvenych Klingonov som este prehltol, ale Andorianov z gumenymi tykadlami, im neprepacim! Pred skoro dvadsiatmi rokmi mali v Enterprise fungujuce tykadla, teraz len gumene nahrady - FUJ!
A pribeh je nudny a nezaujimavy. Skor mi pripomina prvy Star Wars, ako moderny Star Trek! Asi to radsej zapichnite! Toto je o nicom!

na příspěvěk reagoval MasterD, koba

Reklama

Reklama