Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (378)

Britney75 

všechny recenze uživatele

Citové drama, tak jsem to opravdu cítila ... vžila jsem se do příběhu a jen hltala, co z toho vzejde a husí kůže a slzy na konci filmu nechyběli .. nebojím se říct, že je to spíš ( holčíčí záležitost ) .. během filmu jsem přemýšlela nad třemi ***, ale sympatie hereckého obsazení si zaslouží **** .. doporučuji už jen jako odpočinkový film s trochou emocí ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Tři nejlepší přátelé Willa Smithe jsou nejodpornějšími lidmi, s jakými jsem měl letos tu možnost setkat se v kině (na druhou stranu jeho Howard jako člověk a kamarád taky za moc nestojí). Přesto mě Collateral Beauty nenechala chladným, a to hlavně díky výborně napsaným a podaným dialogům, bez kterých by ta patetická břečka jménem příběh vyvolávala odpor nebo škodolibé pobavení. Takhle to ale kupodivu funguje. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Super nápad, ale zpracování je úplně nechutně hollywoodsky vyumělkované, až to nakonec není ani trošičku uvěřitelné. To je jediný, ovšem docela podstatný problém, který s tímhle filmem mám. Jinak je to velmi dobrý dojáček plný hvězdných jmen. Jen na mě bohužel kvůli výše uvedeným důvodům nijak zvlášť nezapůsobil. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Will Smith není na poli sociálního dramatu žádný nováček nebo neumětel, své kvality předvedl ve Štěstí na dosah nebo Sedm životů (které jsem obrečel jak želva), překvapivě oba od stejného režiséra. I zde to byla vpodstatě sázka na jistotu, pohled na depresivního Smitha dává tušit, že to nebude veselá podívaná. A ona to není tak úplně pravda. Celým filmem se jako červená stuha proplétá jakýsi příslib naděje, ačkoli okolnosti tomu vůbec nenasvědčují a přesně jako v Seven pounds čekáte, kdy vás to zlomí. Díky neuvěřitelně citlivě vybranému obsazení (Norton & Winslett pecka!) a všudypřítomné poetice si autoři vytvořili prostředí pro kontrast, fatální konec i wtf moment na přemýšlení. Víte, tenhle film je jako mlejn. Semele vás. I přesto, že to čekáte! PS: nic váma nerezonuje tolik, jako dojemnej film, do kterého umístí váš oblíbený song, ke kterému máte citový vztah. Fink tuhle úlohu splnil skvěle. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* dle doporučení jsem zkouknul tento hvězdně obsazený film. Co mu jde určitě pochválit je originalita a hřejivé lidské teplo, když si lidé chtějí pomáhat v nouzi. Na můj vkus však zbytečně moc tlačí na sentimentální strunu a snaží se dojmout, což jde těžko, když Will Smithovi nejde vůbec uvěřit jeho postavu. Pocit si z něho odnáším rozpačitý na hraně 2-3 hvězdiček, ale dívat se na to dalo, tak se ručička přehoupla k vyšší známce. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Počas prípravy Willa Smitha (Howard) na rolu, zomrel jeho otec, Willard Carroll Smith, Sr. Herec uviedol, že práca na filme pôsobila terapeuticky, pretože mu pomáhala vyrovnať sa so stratou. (Astonko)

Reklama

Reklama