Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

sochy.zirafka odpad!

všechny recenze uživatele

Některým kultům prostě nepropadnu, ač mé dispozice mohou vypovídat jinak. Na nesporné kvality filmařského patlání Eda Wooda toto veledílo opravdu nemá. Dokonce ani dynamické souboje hrozitánských gumových ještěrů z Pluta, které jsou tak propracované, že nám jsou servírovány rovnou dvakrát, nejsou nic ve srovnání s imbecilně zahraným gorilím potápěčem z vesmíru, který sice vyvraždil celé lidstvo smrtícími paprsky, ale není schopen najít posledních šest lidí, protože má horší počítač. Ale co. Jsou tam bublinky, všelék, dojemný milostný trojúhelník, souboj s křovím (opět dvakrát, pro efekt) a velmi emotivní scéna (jistěže opakovaná) pana otce (otočka a bušení pěstí do zděného plotu). Bolí to, bolí to moc, ale ne dost na to, abych si to užil. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Ten pocit, když filmový monstrum chodí před plátnem a diváci si hrají s bublifuky, který dostali před projekcí… Ještě že sem si dal před projekcí panáka se sérem proti účinkům kalcinátorovejch paprsků smrti, který vypadalo a nejspíš i chutnalo jako nealkoholickej Iron. Čistě logicky a bez emocí uvažující Romani nakonec nevyhubili posledních 6 přeživších Humanů ani diváky v sále. Taky vám začalo být líto toho vraždícího mimozemskýho monstra, který vypadá jako gorila s helmou z pravěkýho potápěčskýho skafandru s anténkami, když se tak nešťasně zamilovalo? BTW tak si říkám, že neutěšenejch postapo snímků s téměř vyhubeným lidstvem v 50. letech asi moc nevzniklo. Nádherně film vystihla Lindiště. ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem neuvěřitlené. Stačí kožich gorily, helma potápěče a máte mimozemšťana. Pár několika minutových záběrů, které použijete hned několikrát a máte hodinový film. Stoprocentně přehrávající herce, šílenou hudbu a máte o zábavu postaráno na celej den (jako parodie jednozačně na pět hvězdiček)... ()

Makky odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, je samozrejmé, že je to najhorší film, aký som kedy videl a určite mi to potvrdí aj väčšina ostatných. Chcel by som poznamenať zopár zaujímavých bodov: Po prvé: V tomto filme prevláda taká neskutočná naivita, až to bolí. Po druhé: Herci sa naozaj snažia, ale nejako im to nevyšlo, uveril som im akurát nos medzi očami. Po tretie: Nepochopil som ten bublifuk, ktorý mal vytvárať asi "dramatickú" atmosféru, no nechápem načo tam bol, pretože tu bolo dramatické iba čakanie na koniec tejto blbosti. Po štvrté: Načo tam boli tí "dinosauri"??? To nechápem doteraz a asi to ani nikdy nepochopím. Ale aj tak by som chcel poďakovať režisérovi, že vytvoril takúto neskutočnú hovadinu, na ktorej sa dá vážne dobre zabaviť... už teraz je isté, že väčšiu filmovú katastrofu neuvidím, konečne to mám za sebou :o) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)
  • Sci-fi "zetko" s rozpočtom 16 tisíc USD, natočené v nejakom kameňolome za 4 dni. Režisér Phil Tucker sa po uvedení do kín a následných ohlasoch kritiky pokúsil o samovraždu zastrelením. Jeho dielo dnes nesie status jedného z najhorších filmov všetkých čias. (POMO)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)

Reklama

Reklama