Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Eddard odpad!

všechny recenze uživatele

Děsivé. Děsivé, když si uvědomíte, že ve stejnou dobu se hráli v kině Wyllerovi Prázdniny v Římě... Smál jsem se, ale někde uvnitř jsem byl spíš vyděšený z představy, že to skutečně někdo myslel vážně. "I am ordered to kill you... I have to do it with my hands." Spaste se kdo můžeš. 0% ()

Quint odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejzásadnějších neumětelských zetkových filmů se zřejmě nejsměšnějším monstrem, které jste kdy ve filmu viděli. Robo-gorila (respektive herec v gorilím kostýmu s plastovou potápěčskou helmou s anténkami) honí posledních pár lidí na Zemi a v mezičasech dostává rozkazy ze své planety skrz bublifukové rádio. Nesmyslná zápletka, potrhlé dialogy, chyby v návaznosti, recyklované záběry a směšné herecké výkony z toho dělají jeden z nejhorších filmů všech dob. Nebo to všechno byl záměrný způsob, jak vyobrazit (pozor, spoiler) infantilní dětský sen? Snad to někdy uvidím v původní 3D verzi. ()

Reklama

darm odpad!

všechny recenze uživatele

Incredible :) Maník se skafandrem na hlavě, vypadající jako kříženec gorily s medvědem se potácí po nějakých vyprahlých pláních v okolí skal a snaží se zabít poslední lidi na Zemi, kteří před ním utíkají.. Ale abych tomu dal pět hvězd, musel bych se tím bavit ještě víc.. Ale co jsem tomu maníkovi fakt záviděl, bylo to úžasný bublifukový rádio :o) ()

PKD 

všechny recenze uživatele

I cannot. Yet I must! write this...Já chci sequel! Je mi fuk, zda animovaný, hraný či comicsový. A kdo neviděl tohle...neviděl NIC.;-) All hail Ro-Man! from Ro-Man empire. Chápete, ne?:))) https://www.youtube.com/watch?v=lBGoAESGPNk Odkaz pouze pro vážné zájemce. OST 90% ()

Flego odpad!

všechny recenze uživatele

Už som videl hocičo, ale takú stupídnu hovadinu ako je Robot Monster ešte nie. Nebudem polemizovať o duševnom zdraví režiséra, scenáristu i producenta, na to sú iní, ani sa pozastavovať na "hercoch", ktorí prehrávajú svoje postavy tak neuveriteľne, že by to mali ukazovať na hereckých školách ako odstrašujúci príklad. Viackrát opakujúce sa rovnaké zábery, podivný típek v kožuchu s helmou na hlave v objatí bubliniek, naivita a nelogickosť vyrážajúca dych... Je to neskutočne zlý film po všetkých stránkach ! Záchvaty smiechu striedali desivé sa chytanie za hlavu. Tento film je kontroverzný, lebo mu niektorí jedinci dali 5 hviezdičiek... ale on nie je kontroverzný, toto je urážka filmárčiny. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Snímek je považován za první film sci-fi žánru se stereofonním zvukem. (facojurka)
  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Původně promítáno ve 3D. (Redswif)

Reklama

Reklama