Reklama

Reklama

Renegáti

  • Česko Renegáti: Mise cti (více)
Trailer 3

Když jste členem speciálního komanda mariňáků, každá operace je životu nebezpečnou misí do neznáma. Právě takovou je i akce, do které se ve válkou zdecimované Bosně vydává skupina pěti renegátů, aby ze dna jezera vyzvedla nacistický zlatý poklad v hodnotě několika stovek milionů dolarů. Vše musí stihnout během deseti hodin, protože jejich nepřátelé jsou jim na stopě... (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (88)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Z pera Luca Bessona sme boli zvyknutý na podstatne lepšie akčné filmy. V poslednej dobe servíruje akciu bez pointy a bez nápadu ale na druhú stranu veľmi dobre pozerateľnú. Výnimkou nie je ani tento film. Spojiť armádu a hľadanie pokladu do jedného filmu je zaujímavé. Chýba mi tam ale nijaký zvrat. Od začiatku filmu vieme, kto je zlý, kto je dobrý a čo sa bude robiť. Akcia bola solídna a aj na herecké osadenstvo sa dobre pozeralo to ale v dnešnej dobe nestačí aby sa film dostal z vôd priemernosti hlavne ak do neho nalejete 66 melónov a očakávate aspoň aký taký zisk. Ak sa film o chvíľu dostane do telky nájde si určite svojich fanúšikov ale pre mňa sa jedná o priemer v danom žánri. 55% ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Po přečtení několika komentářů jsem si říkal, co od toho asi můžu čekat. Byl jsem mile překvapen, když už byla polovina filmu za mnou a vůbec jsem si to neuvědomil. Po slibném začátku by člověk čekal hluchý místa vzhledem ke komentářům, ale já jsem si jich nevšiml. Mě film bavil celou dobu a že tu někdo kafrá, že začátek dobrý a pak nic, by si měl pustit posledních 30 minut znovu. Není to zrovna Postradatelní, ale protože je to tu trochu podhodnocený, dám tomu rád čtyři. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mohla to být zábavná akční jízda po vzoru Expendables nebo A-Team, ale chybí tomu prakticky vše co měli zmíněné filmy. Charismatické herce a pořádné akční scény. Kdyby film jel v tempu prvních 20 minut, mohlo to dopadnou lépe, bohužel ale tvůrcům asi došel rozpočet a tak je úvod to jediné, co film dělá trochu snesitelným. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Akčná jednohubka, ktorá mala končiť začiatkom. Škoda, nestalo sa, ale aj tak dostávame síce sterilnú ale celkom pozerateľnú Sarajevskú sčasti Trojkráľovú heist akčňárnu. Herci sympatickí, zasadenie podobne, nebolo to úplne tupé, ale smutné, že najlepšie momenty okrem úvodu, boli tie s J.K Simmonsom, ktorý tam bol len ako lákadlo pár okamihov. Keby som to chcel nejako zrovnať s Tromi kráľmi, tak to dopadne, ako zrovnanie Loosers s A-Teamom. Neurazí, nenadchne, ale dovolím si na jedno pozretie dokonca aj odporučiť. Minimálne po tom nekonečnom čakaní, keďže bol film hotový skoro dva roky dozadu, aspoň podľa prvých trailerov, ktoré som sušil na PC od 2016. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Při úvodním útěku použijí k útěku tank T-72. Posádka tanku je velitel, střelec a řidič, tedy tři osoby a v žádném případě se do útrob nevejde 6 osob, jak je ukázáno ve filmu. (Maulincio)
  • Natáčení probíhalo v Ogulini, Karlovaci, Lokve, Humu, Záhřebu (Chorvatsko) a na Maltě. (ČSFD)

Reklama

Reklama