Reklama

Reklama

Renegáti

  • Česko Renegáti: Mise cti (více)
Trailer 2

Když jste členem speciálního komanda mariňáků, každá operace je životu nebezpečnou misí do neznáma. Právě takovou je i akce, do které se ve válkou zdecimované Bosně vydává skupina pěti renegátů, aby ze dna jezera vyzvedla nacistický zlatý poklad v hodnotě několika stovek milionů dolarů. Vše musí stihnout během deseti hodin, protože jejich nepřátelé jsou jim na stopě... (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (88)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Akčná jednohubka, ktorá mala končiť začiatkom. Škoda, nestalo sa, ale aj tak dostávame síce sterilnú ale celkom pozerateľnú Sarajevskú sčasti Trojkráľovú heist akčňárnu. Herci sympatickí, zasadenie podobne, nebolo to úplne tupé, ale smutné, že najlepšie momenty okrem úvodu, boli tie s J.K Simmonsom, ktorý tam bol len ako lákadlo pár okamihov. Keby som to chcel nejako zrovnať s Tromi kráľmi, tak to dopadne, ako zrovnanie Loosers s A-Teamom. Neurazí, nenadchne, ale dovolím si na jedno pozretie dokonca aj odporučiť. Minimálne po tom nekonečnom čakaní, keďže bol film hotový skoro dva roky dozadu, aspoň podľa prvých trailerov, ktoré som sušil na PC od 2016. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Úvodní akce s tankem je dokonalá a navnadila. Jenže pak jde všechno do kytek, ve kterých mezi sebou o pozornost soupeří už jen stupidní dialogy, nuda a žánrová klišé. Jeden hláškující J.K.Simmons to fakt nevytrhne. A po celou dobu jsem si pak říkal, proč já si raději nedal reprízu Kellyho hrdinů, kteří řeší totéž, ale s vtipem, svižnou akcí, skvěle nahozenými postavami a výbornou pointou. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je to sice od scénáristy,kterej má na pažbě třeba mýho oblíbenýho Equalizera,ale asi mu do toho krafal posledním desetiletím zdebilněnej Besson,takže jako celek to neni nijak zajímavý.Herecky taky nic moc,no a pak ta pointa.Frajeři riskujou kejhák,aby miliony dolarů dali na pochybný účely.Asi čapí hnízdo.40%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Z pera Luca Bessona sme boli zvyknutý na podstatne lepšie akčné filmy. V poslednej dobe servíruje akciu bez pointy a bez nápadu ale na druhú stranu veľmi dobre pozerateľnú. Výnimkou nie je ani tento film. Spojiť armádu a hľadanie pokladu do jedného filmu je zaujímavé. Chýba mi tam ale nijaký zvrat. Od začiatku filmu vieme, kto je zlý, kto je dobrý a čo sa bude robiť. Akcia bola solídna a aj na herecké osadenstvo sa dobre pozeralo to ale v dnešnej dobe nestačí aby sa film dostal z vôd priemernosti hlavne ak do neho nalejete 66 melónov a očakávate aspoň aký taký zisk. Ak sa film o chvíľu dostane do telky nájde si určite svojich fanúšikov ale pre mňa sa jedná o priemer v danom žánri. 55% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Ogulini, Karlovaci, Lokve, Humu, Záhřebu (Chorvatsko) a na Maltě. (ČSFD)
  • Při úvodním útěku použijí k útěku tank T-72. Posádka tanku je velitel, střelec a řidič, tedy tři osoby a v žádném případě se do útrob nevejde 6 osob, jak je ukázáno ve filmu. (Maulincio)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno