Reklama

Reklama

Renegáti

  • Česko Renegáti: Mise cti (více)
Trailer 1

Když jste členem speciálního komanda mariňáků, každá operace je životu nebezpečnou misí do neznáma. Právě takovou je i akce, do které se ve válkou zdecimované Bosně vydává skupina pěti renegátů, aby ze dna jezera vyzvedla nacistický zlatý poklad v hodnotě několika stovek milionů dolarů. Vše musí stihnout během deseti hodin, protože jejich nepřátelé jsou jim na stopě... (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (88)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet EUR66,190,000Tržby USA Tržby Celosvetovo $2,470,000▐ Steven Quale nevychádza zo svojho tieňa a opäť ponúka rutinu aj keď v pohode konzumnú, bez väčších nárokov. V pohode sa to dá zniesť, tento dobrodružný film o lovení pokladu. Besson bol odvážny že nalial do takéhoto projektu také peniaze. /60%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn film, aj keď moc akčný nieje. Najväčšia akcia príde na začiatku filmu a potom sa týpci od Seals dozvedia o nacistickom poklade a hneď ako im nabehnú doláre v očiach, začnú kuť plán ako ho s podmorského mesta vytiahnuť na hladinu. Je to tu hrané všetko na efekt, taká typická Bessonovka, ale nenudil som sa. 70% - 3* ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mohla to být zábavná akční jízda po vzoru Expendables nebo A-Team, ale chybí tomu prakticky vše co měli zmíněné filmy. Charismatické herce a pořádné akční scény. Kdyby film jel v tempu prvních 20 minut, mohlo to dopadnou lépe, bohužel ale tvůrcům asi došel rozpočet a tak je úvod to jediné, co film dělá trochu snesitelným. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Vyzerám ako idiot?“ – „Áno, ehm, nie, pane!“ Luc Besson's Expendables? Noo, pri úvodnej akčnej pasáži som si to myslel. Ale postupne tomu dochádzal dych. Z časti to zachraňoval J. K. Simmons, ktorý síce mal úlohu seagalovského typu – t. j. celý čas sa nepohol z jednej miestnosti, jeho postava zato hláškovala ako o život. Vzhľadom na námet i rozpočet musím konštatovať, že potenciál Renegátov bol využitý sotva na polovicu, aj tak sa ale jedná o pohodový film na jedno pozretie. 55 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Při úvodním útěku použijí k útěku tank T-72. Posádka tanku je velitel, střelec a řidič, tedy tři osoby a v žádném případě se do útrob nevejde 6 osob, jak je ukázáno ve filmu. (Maulincio)
  • Natáčení probíhalo v Ogulini, Karlovaci, Lokve, Humu, Záhřebu (Chorvatsko) a na Maltě. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno