Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

malylada 

všechny recenze uživatele

Začátek velmi povedený, vtipný, především díky postavě managera. Postupem času se to celé okouká a jednoduchá zápletka je mnohdy otravná tím, jak se pokouší o nějaké zvraty. Problém filmu je, že je postav příliš a bohužel ve většině případů otravných. Tvůrci se snaží dát každé prostor a vzniká tak slepenec scén, které buď pobaví nebo úplně znechutí. Jedná se opravdu o tuctovou zábavu a inteligentní humor zde nenajdete. Nad závěrem zvednete oči v sloup, ale nakonec si řeknete, že to nebylo úplně nejhorší......5/10 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kvalitnych US komedii je asi ako Ciganov studujucich popri zamestnani - atu je dalsi doakz. Ja viem, kvalitne europske blaznive komedia s BS/TH, De Funesom atd atd su definitivne minulostou. Problem vsak je to, ze film je primarne z USA, a Americania maju uplne inu mentalitu nez europske narody a maju aj iny zmysel pre humor. Ono, jo, v USA to iste mohlo fungovat - evidentne si film na seba zarobil - len mne to jaxi zase nic nehovorilo. Par momentov sa da povazovat za humor, dokonca aj Jennifer Aniston sa snazila, len tie dve reziserske mena mi nic nehovoria a nemam rad ludi ako je Bateman : 30 % ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $54,767,494Tržby Celosvetovo $114,501,299Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,527,543Tržby za predaj DVD v USA $1,935,069║ Klasická americká tuctová blbina, pár zábavných scén sa tu nájde ale ináč to je prestrelené. /45%/ ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už dlouho se mě nestalo, abych viděl komedii plnou tolikati nesympatických postav a trapného humoru. Už začátek je tak strašný, že jsem se málem poblil (chlápek se rozvádí a právník mu říká vyřídil jsem Vaši žádost bude Vás to stát všechny peníze a Váš barák a pak mu říká a zde je moje sazba). Kdyby to bylo celé o té pařbě dal bych aj 3 hvězdy, ale, že jsou do toho dávané ještě jakési prostitutky a cosi z internetem tak dávám jen 2 navíc nemám rád ničení bez důvodu. P.s. škoda, že se v těch autech všichni nezabili dal bych aj 5 hvězd. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

No co, nenudil jsem se a docela jsem se i zasmál. Takže slabé čtyři hvězdičky bez jakéhokoli pocitu viny. Ano, byla to blbost pro kretény (mezi které se sám počítám) bez nějakého smysluplného děje, nicméně já to bral jako jednoduché odreagování a jelikož to přesně splnilo svůj účel, tak jsem spokojený. 70% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama