Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Není to až taková tragédie, ale pokud máte za sebou několik dílů Hangoveru, tak už vás v jakékoliv "pařmenské" komedii těžko něco překvapí a upřímně rozesměje. Takže ti, kteří předtím nepařili s Bradley Cooperem, si můžou přihodit hvězdu navíc, pro ostatní to bude jen neškodná jednorázovka, ze které hodně rychle vystřízliví. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia na skrátenie času. Polovičato sa inšpirujúca prvkami z Hangoverov a bez nejakých momentov čo by extra vybočovali zo štandardov. Zabavil som sa ale celkom dobre. Niekoľko krát sa prirodzene zasmial ajkeď ide o rýdzo stupídny humor. Na Oliviu Moon sa pekne pozerá a Batemam jej zdatne sekunduje v sympatiách, no ostatní moc vody nenamútia. (možno ešte Jennifer) Námet sám o sebe ale nemal veľké ambície, takže určite nemôžem hovoriť o sklamaní. Dokonca nebudem mať problém si film pozrieť v budúcnosti znovu. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Žeby som znovu začal veriť amíkom a ich komédiám? Po tom, čo nám naservírovali veľké množstvo sprostostí sa zdá, že miestami niečo vyjde. A tam zaradím aj "Office Christmas Party." Nielen som sa náramne na jednotlivých scénkach pobavil, no rovnako mám pocit, že film dobre vytvára postavy, dáva im šarm, sú sympatické, človek ich chce sledovať počas celého filmu a má to charizmu. A hoci sa nevyhneme veľkej americkej párty, na ktorej všetok humor plynie zo situácií, tak tentokrát ma to bavilo. A nielen som sa na scénkach smial, no rovnako som sa ani nenudil pri tom, čo sa dialo. A musím priznať, že chcel som vidieť ako sa to celé posunie ďalej a kam to celé nakoniec dospeje. Nie je nič lepšie, ako keď človek povie, že sa na komédii bavil. A preto možno dám filmu aj vyšší rating, ako by som dal normálne. Ale úprimne si môžem priznať, že k tomuto sa asi na Vianoce opäť vrátim. Hodnotenie: B+ ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tam, kam ideme, žiadne peniaze potrebovať nebudeme.“ – „A to je kam?“ – „Ideme si pre uznanie.“ Toto by som chcel vidieť radšej ako sitkom, než ako film. Príliš sa mi do toho nechcelo, ale nakoniec bola výsledkom fajn komédia s niekoľkými fakt vtipnými, drsnými vtipmi. Ale len čo sa začne riešiť scenár (internet, potenciálny klient, pasáčka), začína to nebezpečne zaváňať nudou. Hoci herci môžu pôsobiť nezáživne a nezaujímavo, treba povedať, že všetkých nakrúcanie zrejme dosť bavilo a je to vidieť. Vrátane Jennifer Aniston v ďalšej zábavne vulgárnej úlohe; neviem prečo, ale k Jennifer sa šťavnaté nadávky strašne dobre hodia. Nie je to nič svetoborné, ale celkom ma to bavilo. Dole klobúk za veľké množstvo suchých hlášok („Milujem ten film, kvôli nemu to robím.“, „Čakal som, že to bude horšie.“, „Sú to len semafory.“, „Všetci tu vyzerajú ako emocionálne dno.“, „Vieš, čo sa tým snažím povedať?“). "Nezabudnite, že čokoľvek dnes v noci urobíte, vás bude strašiť do konca vašich profesijných i osobných životov. Bavte sa.“ ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Českým názvem to připomíná Pařbu ve Vegas, Pařbu v Bangkoku a Pařbu na třetí, tak díky obsazení a kvality Jennifer Aniston a Jasona Batemana mi zas připomíná Šéfy na zabití. Celkově nenáročný film, který moc neurazí, ani moc nepotěší i když pár dobrých scének a vtipů se vyskytlo. Třeba Kate McKinnon v roli ombudsmanky ve firmě. Titulky mi přišly divné. Příjemná ČSFD projekce.Firemní večírky doporučuji organizovat jinak. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama