Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (282)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Office Christmas Party je bohužel další marný pokus navázat na úspěch komedie "The Hangover". Všechny gagy a scény mají totiž mnohem větší potenciál, než jaký jim zde črtají tvůrci. Ve finále se tedy nemůžete zbavit dojmu, že celý film je pouze skvěle obsazenou, avšak pouze z poloviny využitou podívanou, která časem zcela zapadne ve vodách filmového průměru. „Hey, Santa! Wanna party?“ ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Neznalého diváka může český překlad trochu zmást, ale samozřejmě to nemá s trilogií Hangover nic společného. Vlastně jak se to vezme: bordel po párty je tam stejný, ovšem chybí tomu nápaditost a jistá dávka té správné vyšinutosti. A tak je Pařba o Vánocích pouze další průměrná komedie s několika fajn hláškami, scénami a odkazy, na kterou se dobře kouká, ale už se k ní nevrátíte. Udělat dnes opravdu dobrou komedii je oříšek a do roka jich bohužel vychází jen hodně málo. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybys vzal všem pití a rozsvítil, bude to tu jako v práci." Tak to je potřeba přitvrdit. Mě tedy příliš nepotěšilo, že za takřka veškerou zábavu může strejda Kokain, ale pařba to rozhodně nebyla špatná. A jelikož ještě občas cítím tlak v trenýrkách, tak musím poděkovat za obsazení tupé Savannah, bojovné Carol i svůdné Tracey, neboť s těmi bych si užil i na mnohem nudnějším večírku. Z mužského obsazení bych tam vzal jen černého "Tarzana" Waltera, jehož ztracená serióznost rozhodně stála za opětovné nalezení. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uprimne receno, tenhle film nemuze nejak moc prekvapit svoji zapletkou, ktera je proste dana; firma krachuje - udela se mejdan - budou se dit veci - happy end. To mi bylo jasny hned od zacatku. Otazkou tak bylo, jaky tam budou postavy a jestli se budu bavit. Zacalo to dost trapnyma vtipama, pak se to dostalo na takovej level mezi srandou a trapnosti, az to proste skoncilo. TJ Miller byl docela vtipnej, Jennifer Aniston taky (ta byla navic jeste porad sukatelna) a zbytek byl HM. Olivia Munn se hodi spis do role honicky Sama Witwickyho nez super hackerky a Bateman je mega suchej a vycpelej... Pak jsou tam hodne postavy ruznejch panicu, ktery taky nejsou nijak vtipny. Ale hudba dobra a situacni humor fungoval, takze nakonec prumer. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Český distributor to chytře nasadil coby duchovní pokračování Hangoveru a u traileru v kině jsem se docela bavil, ale nic moc jsem ani čekat nemohl (zvlášť když bytostně nesnášim Kate McKinnon). Vylezlo z toho přesně očekavané přisprostlé dítko, které zmizí v záplavě tzv termínovaných komedií (tedy, že film reálně existuje jen v krátké době v širokém nasazení) a za rok si už na něj ani kvůli ověřenému komediálnímu obsazení nikdo nevzpomene. Občas jsem se pousmál, ale díky několika o trošku nadšenějších recenzím jsem čekal přecijen malinko víc a jelikož jsem před pár dny viděl Why him?, kde to doslova srší nápady, Vánoční pařba nemá nárok. Asi nejvíc mě bavil Jason Bateman s Olivií Munn (Newsroom ftw!). Viděl jsem s nim hodně filmů, včetně Z cizího krev neteče, který u nás prakticky nikdo nezná, takže se asi považuji za jeho fanouška. Celkově bohaté obsazení (až na jednu světlou výjimku) dělá 90% filmu a nic dalšího prostě film nenabízí, ovšem to asi ani nechtěl...6/10 ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama