Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (282)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Další komedie, do které se tvůrci rozhodli narvat milion divných lidí a ještě divnějších věcí, aby zakryli takřka až záporný obsah. Film zprostředkovává celkem krásný návod, jakým způsobem by měli lidé vést své firmy. Krachuje vám firma? Udělejte párty! Pozvěte si striptérky, DJs, opatřete si drogy a třeba i trůn z GoT. Že to firmu na nohy nepostaví, ale naopak ji ještě více srazí? Nevadí! Hlavně že bude zábava. Skutečně bude? Pár vtípků bylo vydařených, ale jako celek to byla bída. Neskutečně mě iritovala trapná kuplířka a ještě více ta trapná eskapáda s nabouráním do internetového rozbočovače, který měl za následek výpadek internetu v celém Chicagu. Pokud se rozhodnu natočit film, tak by nebylo od věci se trošku obeznámit s tím, jak věci fungují, co možné je a co už možné není. Velmi slabé dvě hvězdy. ()

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Tak po zhliadnutí tohoto klenotu som mala nutkavú potrebu dať si kvalitnú sprchu. Musím povedať, že tento druh filmu je presne to, čo dokáže jednoduchším a mladším jedincom dosť skresliť predstavy o živote. Nie som slepá a je mi jasné, že tento druh kinematografie je prešpikovaný reklamou a to je tiež jeden z dovodov, prečo majú tvorcovia tak nezmyselne obrovské rozpočty. Som však aj zvyknutá, že je tam ešte niečo naviac- aspoň ako tak obstojný dej a dajme tomu humor, ktorý som tu teda nepostrehla ani v najmenšej miere. Všetko prehnané do obrých rozmerov a propagujúce konzum tým najnechutnejším štýlom. Nie, že by som miesto komédie čakala existencionálnu drámu, ale toto nazvať komédiou dokáže len niekto s veľmi veľkou dávkou nevkusu a veľmi nízkymi nárokmi. Vlastne mi nesadla ani Aniston v roli superženy. Pokiaľ bude takto absolútne blbo americká tvorba pokračovať, bude s istotou tá ďalšia generácia, ktorá tieto filmy hltá, aj tou poslednou. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Pařba o Vánocích je pohodová podívaná na odreagování, které pouze zřídka překračuje hranice vkusu. Rozhodně tedy nijak nepobuřuje a jedná se teda o hodně pohodovou věc pokud potřebujete vypnout. Nepřekvapí nepříliš překvapivou dějovou premisou a velice vydařením obsazením. Určitě nehledejte nic víc. Svému účelu poslouží. Film, který má své publikum a nehraje si na nic jiného. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pro zlepšení vánoční nálady a pro povzdechnutí si, že takový vánoční večírek by mohl být v každé firmě každý rok, je to značka ideal. Nečekal jsem žádný zázrak a ani jsem ho nedostal, ale skvěle jsem se bavil, má to i docela rozumnou zápletku (na komedie nevídané) a nebýt až příliš sladkého konce postaveného na nesmyslném vyřešení situace bych možná dal plný počet. ... GA Cinema ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tam, kam ideme, žiadne peniaze potrebovať nebudeme.“ – „A to je kam?“ – „Ideme si pre uznanie.“ Toto by som chcel vidieť radšej ako sitkom, než ako film. Príliš sa mi do toho nechcelo, ale nakoniec bola výsledkom fajn komédia s niekoľkými fakt vtipnými, drsnými vtipmi. Ale len čo sa začne riešiť scenár (internet, potenciálny klient, pasáčka), začína to nebezpečne zaváňať nudou. Hoci herci môžu pôsobiť nezáživne a nezaujímavo, treba povedať, že všetkých nakrúcanie zrejme dosť bavilo a je to vidieť. Vrátane Jennifer Aniston v ďalšej zábavne vulgárnej úlohe; neviem prečo, ale k Jennifer sa šťavnaté nadávky strašne dobre hodia. Nie je to nič svetoborné, ale celkom ma to bavilo. Dole klobúk za veľké množstvo suchých hlášok („Milujem ten film, kvôli nemu to robím.“, „Čakal som, že to bude horšie.“, „Sú to len semafory.“, „Všetci tu vyzerajú ako emocionálne dno.“, „Vieš, čo sa tým snažím povedať?“). "Nezabudnite, že čokoľvek dnes v noci urobíte, vás bude strašiť do konca vašich profesijných i osobných životov. Bavte sa.“ ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama