Reklama

Reklama

Sekuriťák

Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

masino 

všechny recenze uživatele

Začalo to veľmi dobre, pripomínalo mi to film Osie hniezdo, avšak čím ďalej sa film rozvíjal, tým viac to išlo do...viete kam. Koniec bol čerešnička. Škoda mohol to byť aspoň priemerný akčný film, ktorý si pozriete keď ste doma úplne znudeny a potrebujete vypnúť pri akcnaku. Toto nie je ten prípad. Absurdita sa posunula na vysokú úroveň... ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic nového. 1)  Vše, co tvůrci nabízejí, jsem už viděl dříve a většinou v lepším podání. Během prvních deseti minut tohoto předvídatelného kousku je jasný další průběh včetně detailů a budoucích mrtvých. Upřímně řečeno, čekal jsem kapičku sofistikovanější průběh, ale tvůrci se s tím nemažou a rychle rozjedou prvoplánovou podívanou, ve které se postavy řadí do šuplíků klaďas - záporák jako figurky na šachovnici podle barev._____ 2)  Film jednoznačně spoléhá na dva své taháky, na 57letého Antonia Banderase (nováček v ochrance) a 74letého Bena Kingsleyho. Jimi taky vyčerpá všechny důvody, pro které by snad stálo za to ho zhlédnout._____ 3)  Zaznamenal jsem pěkného 35letého Australana Liama McIntyra (šéf ochranky) a mladě vyhlížejícího 36letého Číňana z Tchaj-wanu Jiro Wanga (člen ochranky)._____     4)  Výstižný koment: Marze**. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasické jednoduché akční béčko, kterému kralují drsňák Antonio Banderas a charismatický Ben Kingsley, příběh je zcela tuctový, přesto docela zábavný, moc nenudí a má plno zajímavých nápadů. Zpracování je lehce podprůměrné, kamera je zejména v akčních scénách poměrně nepřehledná, ale to se tak nějak dalo očekávat. Záporáci jsou těžce o ničem, postavy, až na dvě zmíněné výjimky, mi vůbec nesedly. Pochopitelně i zde je spousta nelogických, dá se říct až hloupých scén, velkou výhodou však je, že snímek vcelku rychle uteče, jinak by to byl mnohem větší průšvih. 3/10. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Banderas ako zachmúrený veterán budí rešpekt, no to je asi tak všetko čo tu môžem pochváliť. Námet je variáciou na Smrtonosnú pascu, čo by bolo úplne v poriadku, keby jeho spracovanie nebolo tak béčkových parametrov. Nevýrazná skvadra z obchoďáku sa hrá na Kevina zo Sám doma, iracionálne chráni zdutú krpaňu a nakope zadky elitným žoldákom, klasika. Z niektorých vecí, čo som tu videl mi obočie odputovalo snáď až na temeno. Akože pozerať sa na to dá, ale nevediac o tom, že sa točia aj podstatne horšie akčňáky by som išiel s hodnotením ešte nižšie. 4-/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas a Ben Kingsley zde hrají přesně to, co by se od nich očekávalo, ale díky svým tvářím dělají snímek o něco zajímavější. Ale není to vlastně špatné. Obléhání jednoho obchoďáku, kam zrovna nastoupil nový sekuriťák. Je to akční, je to místy i trochu drsné, ale jede se na jistotu. Za mě fajn. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama