Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Džihád a Bašár přebírají dozor nad Jaarou, která se po Eladově útěku stala ještě důležitější pro jednání s Izraelci. Džihád se snaží kontaktovat rodinu aniž by tušil, že je sledován. Doronova jednotka se snaží dostat na Džihádovu stopu v naději, že je přivede k Jaaře. Máloco jde ale podle plánu a na každém kroku hrozí vyzrazení a smrtelné nebezpečí. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/12, čtvrtek 15.6.2023, 22.20 . ///Vynikající : 5 * a 89 %. Typičtí Palestinci, nejdřív zabijí zrádce a teprve pak se(možná) ptají.... . Doron se zase rozjel a tentokrát se s ničím nemaže. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! První polovina trošku ukecaná, skoro by se až chtělo napsat nudná. Ta druhá byla ovšem znovu naprosto nervy drásající a bezchybná. Jen mě trošku překvapilo, že Arabáči odstranili kolaboranta velmi jemným způsobem, čekal jsem minimálně sérii mučení a poprav jeho vlastní rodiny před jeho zrakem, tak to mě trošku zklamalo. Jinak parádní závěr s mnoha šílenými momenty a vítanými zvraty. [85 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři k předchozímu dílu jsem pochválil rostoucí napětí a osmá epizoda v tomto ohledu nikterak nezaostala, spíše naopak. Atmosféra nabyla hustoty kvalitního sulcu, zdejší napětí by mohli tvůrci leckterého thrilleru jen závidět, akce byla už tradičně výborná a děly se záležitosti podstatné. ()

OtokPag 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starej Jihad je hotová ručníkářská celebrita, ale éra mobilů je evidentně nad jeho síly... Sledovačka v Gaze, to je “silná káva” - napínavější jsem snad nikdy neviděl. ()

Reklama

Reklama