Reklama

Reklama

T2 3-D: Battle Across Time

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

S nápadem na T2:3-D BATTLE ACROSS TIME za Jamesem Cameronem přišlo v roce 1996 studio Universal, které chtělo vytvořit zcela novou atrakci do svých zábavních parků. Cameron nabídku s radostí přijal a vymyslel pro atrakci zcela nový příběh, který doplňoval předchozí filmy a s propojením nejmodernějších technologií vytvořil trojrozměrné divadlo, které kombinovalo filmový děj s živými herci a kaskadéry. Celý projekt vyšel na neuvěřitelných 60 miliónů dolarů a k vidění je ve zábavních střediscích Universal v Hollywoodu a na Floridě.

V příběhu, který má asi 12 minut se dostaneme do apokalyptické budoucnosti roku 2029, kam je přenesen Terminátor T-800 (Arnold Schwarzenegger) a John Connor (Edward Furlong), kteří mají za úkol zničit samotné jádro SkyNetu. Úkol se jim snaží překazit starý známý T-1000 (Robert Patrick) a celá řada strojů, která okolí SkyNetu zabezpečuje: Jednotky T-800, tanky Centurion, letouny HK a největší a zároveň poslední překážkou je jakýsi pavouk z tekutého kovu, který představuje úplný vrchol technologie SkyNetu, T-1-000-000. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Je to vlastne iba jedna poslabšia akčná scéna bez objasnenia prečo a ako. Keďže som to videl iba na telke v nejakej 7-minútovej verzii, nebolo to samozrejme ono, 3D efekty som si len domyslel. Bolo pomerne jasné, kde a kedy budú, veď to boli iba začiatky 3D a Cameron si to trénoval na podstatne neskoršieho Avatara. Za pár nových hlášok Arnodla, ktoré sú tu už rozpísané, pridám jednu hviezdu naviac. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

905. hodnocený film: Co tohle mělo být? Tohle, že se mělo liděm líbit? Mě by tohle rozhodně neuspokojilo jako milovníka Arnieho a snad musím i podotknout, že to vypadalo dost trapně. Naštěstí to byl jen pokus a tedy jej nelze počítat jako regulérní film. 2* jsou maximem a snad jen nutno říct, že na Arnieho pořád vzpomínám jen v dobrém. 2* ()

Reklama

FIBO 

všechny recenze uživatele

Neskutečná škoda, že o tomto projektu ví obecně vzato dost málo lidí a jen zlomek z nich se ho mohl skutečně naživo zúčastnit a vychutnat ho tak, jak byl míněn. I přestože samotné video je krátkometrážní a dokoukáte ho dřív, než skončí dva večerníčky, i přes to všechno je to neopakovatelná podívaná která jenom podtrhuje pozici Jamese Camerona jakož průkopníka filmových technologií. Stejně jako v klasice (T2), tak i tady není tvůrcům cizí humor. "...he was my collage roommate". ()

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že to je dělané pro 3D, kde by to byla jistě vynikající podívaná. Takhle to ale působí hrozně komicky a tak mi to moc do mlýnku k původním dílům nejde. Ale aspoň to rychle utíká a pořád se něco děje. Navíc T-800 jako Arnieho "college roommate" mě fakt rozesmál:) V 3D by asi hvězdička přibyla, takhle je to jen průměrný, nijak výjimečný počin. ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Ani tak nevím, jak T2 3-D ohodnotit. Co se děje týče, je to vlastně dost slabé, ale pokud budu hodnotit atrakci a její provedení, ta myslím neměla chybu. Bohužel si to člověk nikdy nebude moci vychutnat, pokud to opravdu neuvidí na živo, přeci jenom je rozdíl vidět verzi v chabé kvalitě na monitoru svého počítače, a vidět celou show na třech několikametrových obrazovkách, dokonale propojenou s živými herci a efekty na pódiu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Cena tohoto krátkého snímku byla 60 milionů dolarů, ovšem i kvůli tomu, že v nákladech je zahrnuta výstavba nového kina včetně technického vybavení v zábavním parku Universal. (WolfR)
  • Kino, ve kterém se T2 3-D: Battle Across Time promítá, je stylizováno do podoby sídla společnosti Cyberdyne. Můžeme zde vidět její logo, či strážníky v uniformách. (WolfR)

Reklama

Reklama