Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clive Owen hraje detektiva, který žije ve světě, kde neexistuje soukromí či anonymita. Životy všech jsou transparentní, vysledovatelné a kontrolované příslušnými orgány. Vypadá to na konec zločinnosti. Avšak když narazí na mladou ženu (Amanda Seyfried), o které nejsou vedeny žádné záznamy, začne si uvědomovat, že to nemusí být konec zločinnosti, ale teprve začátek. (ČSFD)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (133)

Fifer 

všechny recenze uživatele

Své dva nejlepší filmy (Gattaca, Truman show) Niccol už zřejmě nepřekoná. Snaží se, ale nedaří se. Je to solidní epizoda Black Mirror, ale nic víc. Amanda Seyfried má asi být záměrně chladná. Hackerka, která se tu objeví, tu zmizí. Jenomže tím pádem vlastně moc nefunguje chemie mezi ní a Owenem. Ke konci se ve filmu přihodí klasický zvrat a odhalení jedné záporné postavy, ale nikdy se nedozvíme reálnou motivaci. Ta motivace je sice slovně vysvětlena, ale moc to nefunguje. Spíš je to jen "překvapivý" zvrat pro zvrat. Zklamal mě taky konec, určitě šlo vymyslet zajímavější scénu, jak ukončit film, než že si dva lidé povídají a slovně shrnují to, co měl akcí ukázat film. A to nemluvím o klasických nelogičnostech. Vím, že jsem "hacknutý" a mám halucinace. Co udělám? Sednu do auta a jedu do práce, supr nápad, ne? I přes tuhle kritiku mě film bavil. Jak ale píší ostatní, film působí ospalým a chladným dojmem. Většina postav je neprokreslených. Třeba ex-manželka, která je ve filmu jenom kvůli dvěma telefonátům o synovi. Takže abych to shrnul: nic moc. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvou slabších kouscích je Niccol zpět s dalším výborným nápadem. Ztráta soukromí schovávaná za bezpečnost tu byla mnohokrát, ale tahle verze působí uvolněněji, protože tu není všudypřítomný šmírující státní aparát. O to víc vše působí reálnějším dojmem. Pokud bych měl něco vypíchnout, tak jsou to scény s hacknutým mozkem. Ty mě bavily. A potěšili i herci. Mínusem je celkový lehce ospalý dojem, díky kterému některé sekvence postrádají odpovídající tempo. Nicméně i tak se jedná o další povedený netflixácký kousek. 75% ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že ide o v celku tuctový motív, ktorý bol v rôznych obmenách použitý vo viacerých thrilleroch, akurát s tým rozdielom, že je zasadený do stalkerského sci-fi prostredia. Úprimne, takého sveta, kde by si niekto (vrátena mňa, aby som sa úspešne mohla mučiť) mohol prezerať nahrávky z môjho biedneho života, by som sa nechcela dožiť. Z môjho pohľadu, hlavný problém filmu spočíva v tom, že viac ako ja, si ho užil Clive Owen. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nápad to není špatný, vcelku i originální, ale zpracování filmu je naprosto bez emocí a tím hodně nudí. Líbily se mi scény, kdy nám ukazovaly co daný člověk viděl, bylo to zajímavě natočený. Chvílemi jsem měla pocit, jako bych byla v nějaké VR hře. Ale co mě opravdu štve je to, že emocí tam není ani 1%, prostě nemastné, neslané a nijaké. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Andrew znovu nezklamal.V mejch očích rejža jednoho jedinýho nadprůměrem se pohybujícího filmu,a to Vyměřenýho času.Jinak Anon je tajemná,pomalá scifi,která plyne,jako když rvete svoje tělo z hostýho bahna.Ale k čemu tohle je,fakt nechápu.A nehrát tam Amanda a Clive,tak ten film dostane jen jednu prťavou hvězdičku.40%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama