Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Clive Owen hraje detektiva, který žije ve světě, kde neexistuje soukromí či anonymita. Životy všech jsou transparentní, vysledovatelné a kontrolované příslušnými orgány. Vypadá to na konec zločinnosti. Avšak když narazí na mladou ženu (Amanda Seyfried), o které nejsou vedeny žádné záznamy, začne si uvědomovat, že to nemusí být konec zločinnosti, ale teprve začátek. (ČSFD)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (132)

bourec 

všechny recenze uživatele

Andrew znovu nezklamal.V mejch očích rejža jednoho jedinýho nadprůměrem se pohybujícího filmu,a to Vyměřenýho času.Jinak Anon je tajemná,pomalá scifi,která plyne,jako když rvete svoje tělo z hostýho bahna.Ale k čemu tohle je,fakt nechápu.A nehrát tam Amanda a Clive,tak ten film dostane jen jednu prťavou hvězdičku.40%. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Depresivnější Minority Report od krále dystopií Andrewa Niccola. Rozpočet měl viditelně mnohem menší než Spielberg, ale stejně on staví svůj film hlavně na chytrém scénáři a zajímavě vybudovaném světě cyberpunkové nepříliš vzdálené budoucnosti - a ještě intenzivněji tlačí na paranoiu společnosti ve které soukromí neexistuje, čímž o to víc funguje jako kritický komentář na naši současnost. Nápad s hackováním očí je vynikající a rozvíjí ho velice zajímavě... až do série zmatených zvratů v poslední třetině které nedávají moc smysl a zanechají trochu hořkou pachuť - tenhle film to měl dobře rozjeté k silnějšímu finále. 7/10 ()

Reklama

M1k9 

všechny recenze uživatele

It's not that I have something to hide, I have nothing I want you to see. Popravdě tento typ sci-fi filmů mi vyhovuje úplně nejvíce. Méně akce, méně efektů, ale mnohem více hlubokých myšlenek a filozofických otázek, které nedají spát. Jestli se to dá aplikovat na dnešní svět, to už je na každém. Někdo to vidí a někdo ne. Tématem filmu je otázka soukromí. Jak moc je soukromí důležité? Jak moc si ho střežíme? Jak moc nám ho za našimi zády berou? Filmu se dá vytknout, že je poměrně monotónní a tmavý. Opakování stejné hudby tomu taky nepomáhá. Cílem bylo vytvořit velmi specifickou melancholickou atmosféru.  7/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Niccol by si rád zopakoval solidní In Time a daří se mu to tak napůl.Anon má super nápad (jakkoliv není úplně inovatvní a třeba v Black Mirror bylo něco podobného) a fajn zpracování utopické a divně studené budoucnosti,ale zároveň je schopen to všechno utopit v nevýraznosti bez špetky drajvu a tendenci diváka uspat...60% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nenápadná bombička, která těží z chrarismatického Owena, na první pohled odtažité Amandy a pak hlavně z té nevyřčené atmosféry. Nemůžete si na ni sáhnout, ale to špiclování a sledování lidských životů je všude kolem. Když se pak najde někdo, kdo na systém vyzraje, začnou se dít věci, které i přes drobné klopýtnutí v závěru udrží pozornost až do konce. Za mě dobrý a slečnu Seyfried na černo i příště. Děkuji předem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama