Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na plakát s názvem by leckdo moh nabýt dojmu, že Walt Disney začal točit porno, což by ve výsledku mohla být snad i zajímavější podivaná, než tahle "verze". Flashbacky do minulosti mě nudily, zpomalovačky iritovaly a pokusy o parodii na vězeňský filmy s náctiletejma rádoby věžněma nebavily. Vyprávění je chvílema určený menšim divákům, ale vzápětí zase jakoby vážnější pro dospělejší publikum. Pointa byla nakonec docela trapná (a společně se závěrem hodně infantilní), přičemž k ní vedle téměř dvouhodinová cesta. Druhá hvězda za pár vtípků a herecký obsazení, díky kterýmu jsem se pro projekci vůbec rozhod. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nadmíru povedený rodinný film s malou porcí mystických prvků, které jsou velmi přesně dávkované (stejně jako flashbacky z "westernové" minulosti) a skvěle tak fungují. Mladý LaBeouf je ve filmu dobře obsazený a na svůj věk předvádí již autonomní výkon. Dospělým postavám vévodí suverénní Jon Voight, který si svou postavu mírně psychotického dozorce vyloženě užívá (ne že by se ale Weaverové nebo Nelsonovi dalo něco podstatného vytknout). 80% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle me fakt prijemne prekvapilo. Film sice zacne jako takova rodinna komedie o nepravem obvinenym klukovy, kterej si trest odpykava na tabore kopanim der, ale za chvily do toho zacnou tvurci prokladat flashbacky z minulosti, film zacne nabirat na lehkym tajemnu a po chvily uz jsem byl fakt zvedavej, o co ze to vlastne jde. Sice samotna pointa se da odhadnout uz pred koncem filmu, ale vubec to nevadi. Navic Shia je tu docela sympatak a Jon Voight se svym harem je fakt perfektni. A nesmim zapomenout na uchylackyho Henry Winklera. I kdyz si tvurci mohli odpustit silene happy-endovej konec a neustaly, misty uz neverohodny, nahody, musim uznat, ze se mi film libil hodne a i pres svoji delku skoro dvou hodin ani chvilku nenudi. ()

BR23 

všechny recenze uživatele

"Všechno je to vina tvího špinavého pradedečka co choval prasata" :D Akože veľmi voľný- pozrel som si to len tak pre zaujímavosť na HBO ani som najprv nevedel čo to vlastne pozerám, ani som predtým o tom nepočul- avšak zaujímavý- pútavosť a prepletanie dejových línii- a tak trocha nekonvenčný - žiaden blockbuster, žiaden vysokoškolský nepodarený experiment, žiaden film ktorý doslova musí pritiahnuť masy ľudí do kín... ani neviem či to vlastne bolo v kinách, film sa skrátka nesnažil divákovi zavdačiť. O to to mám radšej... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Hrozně zajímavej film, který ale asi svého diváka bude hledat. No minimálně jednoho našel a hrozně ho oslovil. Vážně skoro pohádkový příběh mě ani trochu ve své stopáži nenudil a svojí švihlostí a nízkorozpočtovým dojmem mi tak nějak hned po deseti minutách přirostl k srdci. Pro mě budiž toto nezávislé dílko malým osobním kultíčkem. To víte, Shia. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Sigourney Weaver chtěla roli v tomto filmu, protože knižní předloha (román "Holes" od Louise Sachara) je oblíbenou knihou její dcery. (Morien)
  • Stanleyho příjmení "Yelnats" je přesmičkou jeho křestního jména. (Morien)
  • Autor knižní předlohy a scénáře Louis Sachar se ve filmu objevil se svou ženou a dcerou ve scéně, kde Sam (Dulé Hill) prodává cibulovou šťávu. (..Lucas..)

Reklama

Reklama