Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (292)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil, ten stařičký padouch byl fakt skvělý, hozně mi připomínal Labudu :). Bruce Willis je se svými pokusy o pláč k smíchu a Matthew Perry se snad nikdy nevyhrabe z role, při níž by nemyl zmatený a zbrklý jako v Přátelích. I tak jsem se pobavil, příběh sice zase až tak moc za to nestojí ale za zkouknutí to stojí. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Tento film obsahuje několik nej. Scéna v baru je rozhodně nejtrapnějším hereckým momentem Bruce Willise. V tomto filmu je nejvíce nejstupidnějších pádů a narážení do dveří v podání jednoho ,,herce" - Perryho, kterej tam nic jinýho v podstatě nedělá. Ale ze všeho nejhorší je kreace Kevina Pollacka - ten je opravdu k nevydržení. Dvě hvězdy jsou za to že to bylo tak nějak koukatelné, Willis, kromě výše jmenované scény, byl v pohodě a Amada Peet je stejně roztomilá jako v prvním díle. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka už tak dobrá nebyla. To se ale dalo očekávat. Jimmy Tudeski vydržel „být mrtvý“ jen čtyři roky a místo aby si užíval se svou novou ženskou v Ráji, musí ho zase začít otravovat smolař zubař Oz a jeho bývalka je v nepěkném průseru. Naštěstí ještě pořád nevyšel ze cviku, takže se mají mafiáni na co těšit. Nasrat Tulipána se totiž nevyplácí a díky tomu že má po ruce horlivého smolaře dočkají se diváci i několika vtipných situací a samozřejmě opět nebude chybět ani trocha humorných hlášek…40% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Naprosto bez šťávy. Willis je možná dobrej, ale jeho postava je snad nejdivnější ze všech, co hrál. Perryho mám docela rád, ale jen malá část z toho jeho pitvoření byla fakt směšná. Záporák je strašně protivnej a ten jeho syn mě sral snad už jen tou svojí existencí. Semtam se nějakej vtip fakt povedl, ale to nic nemění na tom,že vlastně celý to působí strašně sociálně. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Smutné, až téměř televizní, pokračování vynikajícího prvního dílu. Pryč jsou výborné dvojsmyslné narážky, pryč je Jimmyho tulipán, pryč je dobře poskládaný příběh - to co zbylo je jedna velká křeč, která se utápí v sitcomovském pojetí a přílišné exhibici herců, kteří se snaží, ale nemají pořádně vypointované situace, ani pořádné hlášky. Je veliká škoda, že se tak nadějná parta utopila v tak zbytečném pokračování... ()

Galerie (84)

Zajímavosti (14)

  • V scéne, kde Jill (Amanda Peet) mieri na Jimmyho (Bruce Willis), aby dokázala, že je pravým zabijakom, mu strhne z krku talizman a hodí ho jeho bývalej. O pár záberov neskôr mu však retiazka stále visí na krku. (elderaniss)
  • Tetování na ruce Jimmyho Tulipána (Bruce Willis) je logo produkční společnosti. (imro)

Reklama

Reklama