Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši hrdinové za zvuku metalu obětavě bojují o každý metr bitevního pole, aby zachránili město Hawkins. A spolu s ním celý svět. (Netflix)

Recenze (104)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle by měly vypadat kdejaké blockbustery, na které razíme do kina. Takhle už ani seriál nemůže působit. Tohle je tak vysoko nastavená laťka, že si Stranger Things mohou být naprosto jistí, že je z trůnu seriálové tvorby jen tak nikdo nesesadí! A my se jdeme všichni choulit do kouta s čekáním na potřebnou 5. sezónu. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyvrcholení, ale jen to sériové. Za nejlepší díl považuji jiný (sedmý). Nicméně jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Opět lehce zdlouhavé finále s relativně šťastným koncem, byť tentokrát to není ten happyend, na jaký jsme zvyklí. Ale jinak dobrý konec, se spoustou (někdy až zbytečné) romantiky a emotivních (hlavně předzávěrečných) scén. Darebák potrestán, ale přežil. Někdo (důležitý) přežil, ale s otazníkem. A někdo (postradatelný) opět nepřežil. Konec otevřenější než kdykoli předtím. ()

Reklama

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvědomil jsem si, ze Hopper je teda bez těch vlasu vážně fešák a sexy to se musí uznat. Úplně jinej chlap, prostě fakt je teď hezčí. U Eddieho smrti jsem si pobrečel, ale nebyl to zrovna postava, která by mi vyloženě ultra scházel, ale bylo mi ho samozřejmě líto. Doufám, že Max se z toho vyškrabe a přežije z kómatu. Setkání Eleve a Hoppera bylo taky dojemný, nebylo to sice nic obrovského, ale dojemný to bylo. Nancy teda doufám zůstane s Johnatanem, času měli na vyříkání dost, ale nepřišlo mi to, ze by si to úplně vyjasnili. No a na úplným konci jsem měl husí kůži. Pátá série bude určitě masakr. ()

Klajnik

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předramatizované až běda, ale přitom je to strašná píčovina. Ždímání citů skrze kýčovité a vykonstruované momenty mě fakt nebere. Když někdo říká, že tohle nemá obdoby, tak je debil. CGI neni tak kvalitní a i kdyby bylo, tak je to jedno, protože po obsahové ztránce je to fakt sranec. Dvě a půl hodiny nudy střídající cringe. Občas jsem nějaké natahované vyznávání pocitů musel přeskakovat, jinak bych se asi poblil. Drama pro 13 letý holky. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOTÁLNÍ MYSLŠUK! Dufferovci se doslova posrali v kině a mně se nejspíš odjebal dekel. Tohle už prostě není obyčejnej seriál nebo nadstandard quality TV – tohle je prvotřídní televizní blockbuster se vším všudy/dvou a půl hodinová intenzivní žánrová nirvána, která nemá sebemenší obdoby. Nemilosrdná nervydrásající vydíračka, ždímák slz a hotovej gejzír emocí. PTSD zadara.... Eddie je hrdina. Nancy s upilovanou brokovnicí FTW! ()

Galerie (120)

Zajímavosti (8)

  • Během rozhovoru v čase 02:06:00 se Nancy (Natalia Dyer) mění poloha kladiva v ruce. (Duoscop)
  • Bratři Dufferové prozradili, že tato jedna epizoda spolkla více digitálních efektů než celá 3. série dohromady. (NiWi)
  • Na Zimním bále hraje píseň „Every Breath You Take“ od The Police. (Duoscop)

Reklama

Reklama