Reklama

Reklama

VOD (1)

Hopper se vloupá do laboratoře a Nancy s Jonathanem se postaví tomu, co uneslo Willa. Kluci u pana Clarka vyzvídají, jak se dostat do jiné dimenze. (Netflix)

Recenze (40)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeba tady je odpověď, proč české filmy a seriály dostávají tolik odpadů.podívejte se na ty herecké výkony.Dospělí, děti...ta nejvyšší úroveň.Toto vám žádná česká sračka nedá.U nás uměle vyhajpované hvězdy alá Trojan by tu mohly hrát maximálně "jednoho z policistů".Hraní "El" 11, to je prostě pecka, z ní to utrpení přímo sálá a věřím jí ho.A to je dítě... ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Šerif Hopper se úspěšně vloupá do Hawkinsovy laboratoře, jenže je zadržen a probouzí se až doma. Tam nalezne špehovací zařízení, a rozhodne se, že s pravdou vyjde ven. Joyce si mezitím domů přizve svého manžela, jenže ani on jí nevěří. Nakonec se ukáže, že k ní nepřišel pro nic jiného než pro peníze. A tak se ho zbavuje. Nancy se sejde se Stevem a odpustí mu, s tím, že ale nemá čas. V lesích, kde je s Jonathanem na lovu, se spolu pohádají, ale pár věcí si zase vyjasní. Nancy poté vstupuje do Obráceného světa, a Jinathan ji nenajde. Jedenáctka brání svým kamarádům v nalezení místa, kde existuje průchod (tam by mohli najít Willa), a vzpomíná na nepříjemnou minulost. 95 procent. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše šlape a do sebe zapadá jak má a koukat na to je opravdu radost. Geniální začátek v ústavu a střípky z minulosti a závěr též geniální. Vysvětlení druhé strany též výborné a akce s monstrem které vůbec nevypadá zle se též povedla, navíc atmosféra nám čím dál víc houstne. Tohle je prostě nářez a zatím mě to neskutečně baví. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl odhalil zatím snad nejvíce z celého seriálu. Spousta zvratů, dějí se věci které bychom ještě v minulém díle vůbec nečekali, a děje se toho vážně hodně. Závěr je napínavý, a jsem rád, že toho tolik odhalil, konečně! Konečně také dostává větší hloubku samotná dětská parta, která mě ze začátku až tak moc nebavila, ale tímto dílem si tyto postavy vydobily u mě pozornost. Stejně tak oba soutozenci hlavních postav, Nancy a Jonathan mě díky tomuto dílu začali hodně zajímat. Palec nahoru! 90%. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šišlající kudrnáč, „šéf“ bandy Mike nebo „jedenáctka“ hrající očima jsou skvostní. Na všudypřítomný povyk se dá dívat i lehce přísněji, protože skutečně (a pátou epizodou se to ukazuje ještě víc) mnohé „trvá“ déle, než by mohlo. A mírné opadnutí napětí je taky patrné. Příjemný mix Kinga a Spielberga nicméně jede dál a ona retro atmosféra prostě baví. Pátrání pokračuje na několika úrovních (parta kamarádů, lekaček se dočká i Nancy s Jonathanem i šerif Jim Hopper, který lecčemu začíná přicházet na kloub), přičemž každá má trochu jiný cíl. A to teprve bude, až Will zjistí, jaká „kočka“ mu tehdy brečela na pohřbu! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • V deprivačnej nádrži nebola (dostatočne) slaná voda, takže 11 sa nevznášala, ale stála na dne. (andrejba)
  • V závěru zazní skladba „Nocturnal Me“ od skupiny Echo & The Bunnymen. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno