Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (279)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Plynulé navázání na události z první série, doplněné o otevřenější svět, hlubší mytologii a v přirozeně sequelovém stylu taky více postav a více monster. Je to trochu na úkor rozvíjení postav, ale furt to solidně utíká to a byť už to nemá takovej emocionální zásah jako první řada, pořád jsem si to moc užil. Hlavně pak ten hudební závěr. 7/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dufferovci sa vybrali trošku riskantnejšou cestou košatosti dejových línií a nových postáv. Výsledkom je, že niektoré postavy sú síce zaujímavé a dobre zahrané, ale v konečnom dôsledku aj zbytočné. Ale to ani nemusíme nutne brať ako chybu, ale skôr ako také korenie, ktoré tomu dodáva chuť. Viď noví súrodenci na scéne. I keď aj pri ich konfliktnom vzťahu môžeme hľadať paralely so vzťahmi medzi v príbehu etablovanými hrdinami. Celkovo je séria menej zovretá, viac epickejšia, takže záleží skôr na vkuse konkrétneho diváka, či bude spokojný. Tretia séria je, zdá sa, nevyhnutnosťou a ja sa na ňu teším. Ako budú postavy starnúť, príbeh musí nutne ešte o jeden level potemnieť. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha rada serial mi prisla mozna jeste o trochu lepsi, nez ta prvni. V prvni serii tahne dlouho prijemna idylicka atmosfera a tajemno, druhou serii uz tahne pomerne zajimavy pribeh v jiz zabehlych kolejich, kde nove postavy nepusobi strojene a jsou prijemnym zpestrenim. Bratr Max vypada, ze o nem jeste asi uslysime - naopak Sean Astin uz asi slyset nebude (coz je skoda, protoze jeho intous me dost bavil). Druhy rade dam o hvezdu vic, prestoze sedma epizoda s punkama me naprosto srala a nektery postavy se dle meho chovali hodne debilne (Eleven ala Trinity, Dustin). ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se rozrostla o další postavy, které příběh rozvíjejí do dalších částí. Náramně jsem se bavil a výjimkou 7. dílu jsem se ani chvíli nenudil. Herecké obsazení mě opět překvapilo a všechny výkony jsou absolutně přirozené. Hodně mě bavil i ředitel výzkumného ústavu Paul Reiser u kterého jsem si nejdříve nebyl jistý jestli hraje roli kladné nebo záporné postavy. Záporák znovu překvapil a znovu působil děsivě jak jen mohl. Už se opravdu těším na třetí sérii. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things byli famozni v prvni casti prvni serie. Dokud to bylo mysteriozni a drzelo si to napeti a ocekavani z toho co se deje. Ve chvili, kdy tenhle trumf padnul to byl uz jen nezbytny dojezd a jasne jsem psal, ze tohle dalsi radu nepotrebuje, protoze to nejlepsi uz ma serial za sebou. Druha serie to jen naprosto dokonale potvrzuje. Stale je tam ta 80tkova hudba a dobri herci, takze je to ok koukatelny, ale scenar je uz pomerne dost zoufale vareni z vody a ve chvili kdy se to zacne zvrtavat v jakysi Resident Evil uz jsem jen obracel v oci sloup. 5/10 ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • Sean Astin (Bob Newby) nebyl do své role vybrán náhodou. Poprvé se proslavil rolí ve filmu Rošťáci (1985), kde se parta dětí vydává na honbu za pokladem a do povědomí širší veřejnosti se dostal díky roli Sama v trilogii Pán prstenů. Na knižní předlohu J.R.R. Tolkiena tvůrci odkazují hned v několika epizodách první série. (HellFire)
  • Paul Reiser hral rovnakú scénu prepadnutia vojakov cudzími organizmami (aj s rovnakým detailom radarového pohľadu na scénu) v dvoch filmoch: ako Carter Burke vo Votrelci (1986) a ako Dr. Owens v tejto epizóde. (andrejba)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama