Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (279)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha rada serial mi prisla mozna jeste o trochu lepsi, nez ta prvni. V prvni serii tahne dlouho prijemna idylicka atmosfera a tajemno, druhou serii uz tahne pomerne zajimavy pribeh v jiz zabehlych kolejich, kde nove postavy nepusobi strojene a jsou prijemnym zpestrenim. Bratr Max vypada, ze o nem jeste asi uslysime - naopak Sean Astin uz asi slyset nebude (coz je skoda, protoze jeho intous me dost bavil). Druhy rade dam o hvezdu vic, prestoze sedma epizoda s punkama me naprosto srala a nektery postavy se dle meho chovali hodne debilne (Eleven ala Trinity, Dustin). ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada přesně ve stylu dvojek nabízí všeho více, všechno větší a vše se děje rychleji. Párování postav se vydává nečekanými směry, ale samotné odhalování světa naruby probíhá stále velice pozvolna. Jane je odklizena zcela na vedlejší kolej, aby nějaké nebezpečí vůbec mohlo vzniknout což by nevadilo, ale celá linie s hledáním sestry jen zdržuje děj. Jinak to znovu parádně odsýpá v duchu Kingovské školy. Stále příjemná zábava. ()

Reklama

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada seriálu Stranger Things naplivala ostříleným hororovým veteránům do tváře. Jakožto zdejší hororový expert jsem toto fiasko pochopitelně očekával, jelikož úvodní serie balancovala na hranici odpadu a všechny indicie nasvědčovaly faktu, že bude dílo zkázy dokonáno. A skutečně. Většina tvůrců by po podobném propadáku sklopila uši a jala se zpytovat svědomí. Nikoliv však bratři Dufferové, kteří se stali otroky svého nadměrně silného ega. Nadutost, se kterou v rozhovorech označují svůj projekt za poctu hororovým klasikám, překračuje všechny meze. Nedivil bych se, kdyby Johnu Carpenterovi došla trpělivost a osobně přišel režisérské dvojici nafackovat. Druhá série propádá ve všech myslitelných aspektech. Winona Ryder navazuje na svůj žalostný herecký výkon a přehrává téměř ad absurdum. Otravní haranti jako kolovrátek opakují své přitroublé hlášky. A údajná hororová atmosféra naprosto absentuje. Jedná se tedy o rodinnou komedii, středoškolskou romanci či snad dětskou fantasy? Nevím a ani mě to nezajímá. Jistý si jsem pouze odpadovým hodnocením. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přece jen mi druhá sezóna přišla trochu slabší než sezóna první, ale musím uznat, že je to pořád hodně dobré a poslední díl jsem si užíval. Ten retro nádech trochu zeslábnul, což mi přišlo jako škoda, ale sem tam dobře vykoukl. Některé dějové odbočky se zdály skoro zbytečné, ale ty postavy si stejně oblíbíte. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 89%. Pokračovanie mi príde ešte o chlp lepšie ako prvá séria. V prvom rade sa pridali zaujímavé a dobre postavy, ale hlavne lepší príbeh a akcia. Prvá polka sa trošku pomalšie rozbieha ta druhá skoro fantastická (okrem siedmeho dielu). Znova nechýba výborný soundtrack, fajn odkazy na kultové filmy, či známe tváre, ktoré tam nie sú náhodou (Sean Astin - Goonies, Paul Resier - Aliens). No a finále je takmer fantastické a prekvapivo funguje v romantickej a rodinnej polohe oveľa oveľa lepšie ako v tej hororovej a akčnej. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • Keď Bob (Sean Astin) privezie Willovi (Noah Schnapp) hlavolamy v čase 24:00, stierače auta sú po zastavení vodorovne. Keď odchádza, stierače sú posunuté šikmo. (andrejba)
  • Na začátku epizody zazní skladba „Hammer To Fall“ od Queen. Následují skladby v tomto pořadí: „You Better Go Now“ od Billie Holiday, „Blue Bayou“ od Roye Orbisona a „Round And Round“ od Ratt. (Duoscop)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama