Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (279)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyři hvězdičky po devíti epizodách je sice slušný výsledek, ale tvůrci mě zklamali Elinou cestou za matkou a hlavně celým sedmým dílem, který byl podle mého názoru úplně mimo mísu. Jsem zvědav, jak se na mém hodnocení příštích sezón projeví postupné dospívání dětských herců (z Brandona Starka mám ještě teď mírné osypky). S druhou řadou jsem byl jinak velmi spokojen, přestože se nepodařilo po celou dobu udržovat atmosféru, na kterou jsem si zvykl v první sérii. Abych to shrnul, i přes své občasné rýpání a permanentně přehrávající Winonu Ryder jsem si i druhou sezónu užil a těším se na pokračování. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle rychle jsem ještě žádnou sérii nezhlédl, a kdyby neexistoval spánek, tak by to bylo dokonce ještě dřív. Dořeší se události z jedničky, na které se prve nedostalo a které mě zajímaly. Nabídnutá různorodost, více perspektiv a příběhové linky na mě tentokrát zafungovaly bez výjimky, záhady nepřerůstají tvůrcům přes hlavu, ukázal se pravý potenciál a nové postavy lehce zapadnou mezi ty známé. Snad si i budoucí série udrží kvalitu a budou nadále úspěšné. (Netflix) ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojka je čistá šupa (až na tie kvetinové CGI hlavy) a osobne sa mi páčila viac, ako prvá séria. Namakaný epický záver poslednej epizody a ja len plačem, že mojich trinásť rokov je už dávno rozpadajúcim sa pergamentom. Dusty s nasprejovanou fryzúrov od Farrah Fawcett sprejom bola už len totálna čerešnička na dorte! ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, TU SA BUDE SPOILOVAŤ ! V druhej sérii sa nám dej opäť nejako zamotáva a podľa mňa je celý vymyslený komplexne výborne. Demogorgoni už nepredstavujú veľké ohrozenie, ale na druhej strane sa tu objavujú Demo-psy a množstvo nových postáv. Dozvedáme sa, že brána v skutočnosti nie je úplne uzamknutá a že to nevyzerá vôbec lepšie ako pri prvom strete s Upside Down. Na druhú stranu, jediná epizóda, ktorá ma nezaujala bola Stratená sestra, ale ostatné boli veľmi dobré, takže ja môžem ohodnotiť jedine maximálnym počtom hviezd... Edit: Som si vedomý toho, čo som napísal pred niekoľkými mesiacmi no po dlhšej dobe a dôkladnom zvážení som sa rozhodol hodnotenie znížiť o jednu hviezdu... ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Plynulé navázání na události z první série, doplněné o otevřenější svět, hlubší mytologii a v přirozeně sequelovém stylu taky více postav a více monster. Je to trochu na úkor rozvíjení postav, ale furt to solidně utíká to a byť už to nemá takovej emocionální zásah jako první řada, pořád jsem si to moc užil. Hlavně pak ten hudební závěr. 7/10 ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • V městečku Hawkins láká poutač před kinem na film Terminátor (1984), který měl v té době premiéru. (Rominator)
  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)
  • Když se při večeři Mikea (Finn Wolfhard) jeho otec (Joe Chrest) zeptá, jestli by skočil z útesu, Mike neodpoví. V 1. sérii Mike opravdu skočil z útesu, aby zachránil svého kamaráda. (HellFire)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama