Reklama

Reklama

VOD (1)

Will v průběhu halloweenské noci zahlédne něco děsivého, Mika zajímá, jestli je Eleven ještě pořád tady. Nancy bojuje s pravdou o Barb. (Netflix)

Recenze (46)

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nevím...tenhle díl byl pro mě zatím nejslabší z celého seriálu. Příběh se zde vůbec nehýbe kupředu, a narozdíl od první série, zatím vůbec nevím, o co tady jde. V první sérii se od začátku díl co díl budovala atmosféra, ale tady? Jediné dvě postavy, které mě zajímají jsou Hopper a El, kteří jako jediní dělají něco zajímavého. Klukovská parta, do které se nově připojuje i dívka, a jejich koledování je hrozně nudná a hlavně strašně zbytečná. Co je však vrchol nudnosti a zbytečnosti je Nancy, Jonathan a Steve, kteří jakoby vůbec nevěděli, co v seriálu dělají. Dál to takhle jít nemůže, protože o něčem to být musí, ale tenhle díl byl opravdu o ničem. 50%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najmä vďaka piesni z filmu Krotitelia duchov za plný počet. Nancy sa nevie vyrovnať zo stratou Barbary, nové dievča Max rozdelí partiu chlapcov na dva tábory, Willa čoraz viac ovplyvňuje Upside down, v ktorom pátrajú aj vedci a záhada pokazených tekvíc tiež výborne dopĺňa začiatok druhej série. Škoda klišé zo zabudnutým sľubom šerifa Hoopera pre El, ale pomohlo to objasniť Mikeovo správanie v prvej časti. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja neviem. Je to fajn a je to dobré, ale už to proste nie je tá "udalosť", akou bola prvá séria. Chápem, moment prekvapenia sa vytratil, to je u pokračovaní bežné. Ale proste aj tak, už to akosi nie je ono, chýba tam "to", čo som si obľúbil v prvej sezóne. V tejto časti sa venujeme predovšetkým vysvetleniu, čo sa stalo s Jedenástkou medzi prvou a druhou sezónou, ale pravdupovediac je to zhruba presne to, čo ste si mysleli, čiže by sme sa bez toho v pohode zaobišli. Ale Sean Astin fajn, asi to bude najväčšie plus druhej sezóny. A hoci mám veľmi rád, ak vo filmoch a seriáloch znejú pesničky, tu už mi to pripadá trocha ako keby sa tvorcovia nechceli zdržiavať pracne budovanou retro atmosférou a tak tam radšej namiesto toho fláknu nejakú starú hitovku a myslia si, že je o atmošku postarané. Ale nie je to úplne tak. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu osmdesátkovou atmosféru prostě žeru!! Navíc v tomhle halloweenském díle jsou kostýmy Ghostbusters, Jasona, Myerse a dalších a dalších. Příběh se rozvíjí, "Upside down" je temnota jak prase a postava zrzky Mad Max mě začíná bavit víc a víc. Navíc potěšilo, když Eleven přepíná televizní programy a tam je upoutávka na Terminátora. Pecka a těším se na další díly!! ()

Marceloo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlapci sa konečne dočkali Halloweenu a môžu konečne celému svetu ukázať svoje kostýmy, na ktorých celý rok pracovali. Medzitým sa šerif Hopper snaží zistiť, čo stojí za zvláštnou chorobou, ktorá napadla miestne polia s tekvicami a Nancy sa podarí prehovoriť Jonathana, aby prišiel na párty. - Konečne je objasnená velká časť nezodpovedaných otázok z konca prvej série. Prišlo aj na velmi vydarené interakcie s novými postavami a celkovo sa tvorcom podarilo vytvoriť velmi vydarenú a autentickú atmosféru Halloweenu. Taktiež je vidieť, že tvorcovia urobili všetko, čo slúbili. Je tu zatial najdesivejšia scéna z celého seriálu a Dustin neustále používa jeho oblúbené slovo Shit, presne tak, ako Dufferovci slubovali pred začiatkom druhej série. + herec z Better Watch Out + herec z Cabin Fever: Patient Zero a Range 15 + herec z It + herec z Life After Beth a The Darkness + herec z The Ring a Cold Moon ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama