Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (341)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je dozajista o hodně jinde, než předchozí dvě série. Nevím ani, jestli v dobrém nebo špatném, spíš bych to asi řekla tak, že námět této řady je už zlehka přitažený za vlasy a scénáristicky je to trochu podle mého na pochybách, co se logiky týče, nicméně klasicky mě chytl až třetí díl a pak už to jelo. První dvě epizody byly možná až průměrné a nezajímavé, ale obratem se vývoj děje mění a nabírá to tempo, které nepoleví až do konce. S lehkým smutkem musím vytknout, že hororová stránka Stranger Things oficiálně opadá a ke slovu se dostává hlavně humor a postavy, které zůstávaly skryté v pozadí a naopak například Will už jen tak postává vzadu za ostatními. U scének s Dustinem a Stevem jsem se ale upřímně od srdce řezala smíchy a vcelku se mi líbil tenhle nový vítr do plachet. Na pět hvězd to těsně není, protože námět už je prostě mockrát omýlaný a vůbec netuším, jestli ještě je o čem točit čtvrtá řada. Každopádně si ji ale asi určitě zase seženu. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna seriálu „Stranger Things“ je pro mě trochu rozpačitá. Když už tu máme neskutečně cool holku se skvělými schopnostmi, tak ji skoro nevyužijeme, radši se zaměříme na ne až tak zajímavé puberťáky s divnými účesy a jednu rádoby vtipnou romanci. Herci jsou pořád výborní, dělají to, co se od nich čeká, ale dějově už to prostě tolik neokouzlí. Alespoň že soundtrack je pořád tak výborný. ()

Reklama

Baboonek 

všechny recenze uživatele

Po druhé sérii, kterou obecně shledávám z dané trojky za nejhorší, je to příjemné vylepšení. Ovšem nastolit takové mysteriózní prostředí a příběh, který bere dech jako v první sérii se bohužel nepodařilo. Tudíž je stále obdivuhodné, že obecně to je stále za 4 hvězdy. Ovšem v porovnání s 1.sérií, ať už s napětím a příběhem, je to slabá 3. Příběh má velké mezery a znalost teď již teenagerů z městečka Hawkins je až moc podrobná, vlastně jsem v příběhu ani neviděla že by tam byl nějaký větší zádrhel. Spoiler - evil Russia - příprava na další sérii a Hoper... tak jako né že by nutně musel někdo zemřít, ale mám pocit, že hlavní postavy jsou prostě superhrdinové untouchable - zemře jasně jen ten, kdo se v sérii nuceně zapsal trochu do děje, tak aby to divákovi přece jen bylo trochu líto. Také postavy nějak neupevnili svůj charakter... ale stejně z přehlídky seriálů mě to pořád bavilo a hlavně narážky na staré filmy a scény z Terminátora. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukáno. Za mě asi nejslabší serie. Rozjíždět se začne až v pátým díle. Taky minimum popkulturních odkazů...v prvním díle jen plakát v kině na Návrat do budoucnosti. Ale na konci to zachrání...odkazy na tři moje oblíbené filmy (ten Návrat samozřejmě, Nářez na Ridgemontské střední a Nekonečný příběh, který jsem avizoval už když jsem se dozvěděl, že se třetí serie bude odehrávat v roce 1985). A konec už teda funguje jak má. A bacha na ruský terminátory. Co mi vadilo nejvíc bylo řešení vztahů. Eleven se najednou chovala úplně jinak...jako obyčejná fiflena, absolutní změna charakteru...naštěstí v posledních 2 dílech to zase byla ta nejistá, svět neznající El. I ten ruskej terminátor byl trochu nechtěná parodie. A chápu, že seriál, využívající tolik subžánrů musí být trochu přitažený za vlasy. Jenže...v první serii jsem věřil, že v Hawkins lab probíhají testy na dětech, v druhé serii jsem věřil, že brána je pod laboratoří a že pod Hawkinsem je rozlehlá síť chodeb a jeskyní. Ale nemůžu věřit, že za jeden rok, během kterého se postavil ten obchoďák, stihli rusáci vybudovat tak rozsáhlý a obraovský komplex přímo pod ním. To je i na scifistu mýho kalibru moc. Ale stejně tomu napálím 80 procent. poslůední dva díly byly vážně luxusní, byť (SPOILER) si myslím, že se Hopp moh vrátit za to sklo. O tu minutu už by to nebyl takovej průser ;-). "And there upon the rainbow...." ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na tuto sérii bylo zatím nejdelší a tak byla očekávání logicky největší. A vyplatilo se. Třetí série je nářez. Osm bombastických dílů, které opět těží ze všeho, čím se tato série proslavila. Osmdesátková atmosféra tu dostává hlavní slovo tak do půlky seriálu, než se specifikuje příběh a ve druhé půli se rozjíždí výrazná příběhová linka. Bylo super opět vidět partičku kolem El, i když stárnou jako my všichni. Navíc se mi líbilo i to, jak jsem si během této série udělal vztah k postavám, ke kterým bych to předtím ani neřekl. Až mi ke konci bylo sakra smutno. A jelikož těch emocí bylo víc než dost, můžu s klidným svědomím říct, že třetí série Stranger Things je zatím to nejlepší, co jsem z letošních seriálů viděl a co ve mně zanechalo vzpomínku. Už aby bylo pokračování! ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Červený kabriolet, vystavený ve Starcourt, je Chrysler LeBaron, model z roku 1986. (J.F.B.)
  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)
  • Když se kluci dohadují v obchodě, tak zmíní film Věc (1951) a jeho remake z roku 1982. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama