Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (341)

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Surne hladam transport na svoju domovsku planetu. Neviem, ktora to je, ale ked citam okolite reakcie, Zem to urcite nebude😢za mna 5-6/10 a aj to iba vdaka vynikajucemu poslednemu dielu a super pasazam s monstrom (tie ma bavili cely cas). Vsetko, co ma bavilo na dvojke bolo prec a co ma tak stvalo na jednotke bolo este posilnene. Nemozem si pomoct, ale ja som tam tu atmosferu, napatie a sympatie k postavam (az na chvilkove zachvevy - cca 5 minut na diel) vobec necitil. Vykradanie die hard, terminatora alebo invazii lupicov tiel uplne mimozne. Ako sci-fi verzia Red Dawn je to akceptovatelne, pretoze to ma rovnaku kvalitu ako Milliusov film. Velmi som tomu isiel vpred a velmi som chcel nech ma to bavi, ale bohuzial. Vy ostatni si to uzite (myslene bez sarkazmu). Dalsiu seriu uz kvoli zvedavosti nedam. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nebyla tak vážná, tak neotřelá, tak svá jako v první sérii. Hodně toho bylo podle filmových šablon, pokusů o přirovnání ke známým klasikám, které se více jak z poloviny nepodařily, také se vše linkovalo podle Marvelovských hodnot o vtipnosti s vážností. A ani poslední 2-3 díly nemohou zachránit celou třetí řadu. Což nechci říct, že by byly úžasné, jen byly lepší než zbytek dílů... ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvních dvou sérií, které byly vynikající, je trojka maličko slabší, ale jen maličko. Prosluněné léto nabízí zase trochu jinou atmosféru (ta podzimní/zimní mi asi seděla víc), obchoďák poskytuje super kulisy, zmrzlinářka Robin je fakt skvělá postava, Rusáci tomu dodávají skvělej šmrnc konce studený válku a monstrum je fakt hnusný. Těším se na čtvrtou sérii. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím více akční, více humorné, méně tajemné (téměř žádné scény v Upside Down nebo info o tomto světě). Jestli to je plus nebo minus si musí každý rozhodnout sám. Za mě to byla opět peckovní série. Stejně jako předchozí se pořádně rozjela až se třetím dílem, byl to ale takový nářez po scénáristické, akční, humorné, technické a hudební stránce, že pomalejší rozjezd lze přehlédnout. Průchod dětí tajnou SSSR základnou byl sice až moc jednoduchý, nicméně vše bylo bráno s nadhledem a humorem, že s tím taky nemám problém. Sezona postupně gradovala s každým dílem a každou přibývající minutou, závěr byl opět parádní a hodně emotivní. Opravdu palec nahoru a šup sem s další sérií. HBO se může od Netflixu učit, jak vypadá sezona, na kterou se čeká dva roky... ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*ehm...* Mám otázku. Pakliže má být Hawkins malé město, jakto že má i velký obchoďák či starostu, co musí nosit kravatu a dělat si kampaň v podobě ultimátních poutí? Já osobně bydlím v malém městě, v životě jsme tu pouť asi neměli (a už vůbec ne z důvodu voleb, které probíhali vcelku nedávno), a jediný větší obchod zde má jeden *ehm* nečech. Teď nevím, zda to má být ze strany tvůrců seriózní myšlenka či opět dobře míněná sebeparodie. Ale to asi můžeme nechat být.  -  Se třetí sérií Stranger Things mám asi největší problém. A to mi to vychází na pět hvězd. Můj celkový problém spočívá v celkové podobnosti se sérií první, které jak možná známo, jsem napálil pouhé čtyři hvězdy. Opět to má naprosto skvělé vyznění jednotlivých epizod, které těch pět hěvzd ze mě zkrátka ždímají, ale i tak se tam vyskytuje strašná hromada klišé, který mi prostě vadí. Což je samozřejmě občas účel kvůli nostalgii (i když já tu dobu nezažil, actually), ale občas mi to tam zkrátka vadí moc. A do toho občasné škodlivé originální prvky, které taky občas ubírají na dokonalosti. A navíc se celý příběh vlastně odehrává mezi dvěma třema dny, což trochu ubírá na vážnosti kvůli uspěchanému tónu, ve kterém se navíc naprostá většina postav mezi sebou ani nepotkají. Jinak to je samozřejmě opět skvěle natočená zábava, která ale prostě občas zaškobrtne v nečastých slabších chvilkách. 8/10 ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Když se Dustin Henderson (Gaten Matarazzo) vrátí z tábora smutný, že přátelé zapomněli na jeho návrat, po pokoji se mu díky schopnostem Eleven (Millie Bobby Brown) rozutíkají všemi směry hračky za zvuků známého soundtracku ze snímku Gremlins (1984). (Kacitr)
  • Billy Hargrove (Dacre Montgomery) zavřený v sauně plivne na dveřní okénko, ale v dalším záběru plivanec na okénku chybí. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama