Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (337)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žijeme v prapodivné době přátele. Kdyby jste mi čtvrt roku zpátky řekli, že Stranger Things 3 bude mít mnohem smutnější konec než GoT Final Season, tak bych se vám asi vysmál. A přeci se to stalo. Duffer brothers ví co mají diváci na Stranger Things nejradši a rádi jim to dávají stále dokola. Samotná kostra se nemění, je to v mnoha částech hrozně podobné minulým sériím až vám to přijde funny. Každopádně se mi trojka líbila o ždibec víc než dvojka, asi hlavně kvůli tomu, že se odehrává v jinou roční dobu. Nejoblíbenější postava opět Dustin, bez kterého je dějová linka ostatních děcek o poznání slabší. Konec mě hrozně překvapil a myslím, že jsem nebyl jediný. A 4. série? Ta bude na 100%, avšak tvůrci ji musí buďto natočit v zimě a nebo překvapit fakt něčím novým. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série je dozajista o hodně jinde, než předchozí dvě série. Nevím ani, jestli v dobrém nebo špatném, spíš bych to asi řekla tak, že námět této řady je už zlehka přitažený za vlasy a scénáristicky je to trochu podle mého na pochybách, co se logiky týče, nicméně klasicky mě chytl až třetí díl a pak už to jelo. První dvě epizody byly možná až průměrné a nezajímavé, ale obratem se vývoj děje mění a nabírá to tempo, které nepoleví až do konce. S lehkým smutkem musím vytknout, že hororová stránka Stranger Things oficiálně opadá a ke slovu se dostává hlavně humor a postavy, které zůstávaly skryté v pozadí a naopak například Will už jen tak postává vzadu za ostatními. U scének s Dustinem a Stevem jsem se ale upřímně od srdce řezala smíchy a vcelku se mi líbil tenhle nový vítr do plachet. Na pět hvězd to těsně není, protože námět už je prostě mockrát omýlaný a vůbec netuším, jestli ještě je o čem točit čtvrtá řada. Každopádně si ji ale asi určitě zase seženu. ()

Reklama

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tato série byla úplně odlišná oproti dvou předchozích. Největšími rozdíly bylo hlavně to, že byl děj více zaměřen na dětskou část hlavních postav za co jsem rád. Třetí série na mě působila více emočně (především konec osmé epizody). Přes tyto změny vše znovu fungovalo na sto procent. Ať už postavy tak i děj se znovu posunuly o level dál a já se čím dál více zažírám do tohoto seriálu. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky si muselo fanouškovské centrum "Podivných věcí" počkat, než přibyde třetí řada tohoto oblíbeného seriálu....A fakticky jsem rád, že si s tím dali takovou práci a vynesli to na povrch až nyní. Mně se zdají nápady bratří Dufferových neuvěřitelné, pořád dokáží přijít s novým příběhem plným zvratů a přesto si zachovají tu původní, již osvědčenou, tvář první série z roku 2016. Vskutku mimořádný talent. Třetí řada se logicky nese v dospělejším nádechu, hlavní hrdinové již nejsou malými dětmi, kteří hrajou ve sklepě dračák, ale i oni vyrostli a řeší tak puberťácké problémy. Samozřejmě se ale nedočkáme jen nějaké romantické komedie říznuté sitkomem, i zde se rozehraje slušné drama s hororovými prvky, jak jsme již zvyklí (ale musí divák počítat, že se takových cvhil dostaví méně). Zápletka s ruskou základnou správně přestřelená, ta druhá s monstrem taktéž potěšila. Návrat staronových postav taktéž zahřál u srdíčka, ale i nové neoukoukané tváře zabodovaly na plné čáře (zejména Robin, jež mě svou bezchybnou chemií se Stevem bavila celých osm dílů, parádní kasting.........a nesmím opomenout ani Alexeje). Šerifa Hoppera dostihla menší existencionální krize, jeho místy spíše až komické počínání jsem zprvu nesnášel, ale postupem času jsem si tento jeho image docela oblíbil. Kromě výborně napsaných charakterů (opět!) špičkový soundtrack, normálně si teď pouštím hity osmdesátek (až tak mě tato sága ovlivnila), a CGI se zase o kousek posunulo na vyšší úroveň. Závěr opět epický, došlo i na silné emocionální momenty, u kterých jsem se nevyvaroval slzám. Doteď jsem si nemyslel, že by se již 4. řada mohla vyrovnat svým povedeným stejnojmenným předchůdcům, ale to stejné mě napadalo i po dvojce. Takže s nadšením očekávám, co nám tvůrci přichystají do dalších let. Za mě dávám 93 % ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna, která se odehrává v Rusku a poodhaluje, co se stane ve 4. sérii. (Will_X)
  • Úvodní scéna 3. série se odehrává 28. června 1984, asi rok před hlavními událostmi stejné série Stranger Things. Ukazuje skupinu ruských vědců a vojenských důstojníků, kteří se snaží otevřít uzavřený portál gigantickým laserem. V létě roku 1984 měl premiéru film Rudý úsvit (1984), pojednávající o invazi ruských vojsk do USA. Snímek je v seriálu několikrát zmíněn. (Kacitr)
  • Noah Schnapp (Will Byers) měl po celou dobu natáčení 3. série paruku, neboť si před začátkem filmování nechal zkrátit vlasy. (Kacitr)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama