Reklama

Reklama

VOD (1)

Na staré farmě a hluboko pod obchodním centrem Starcourt číhají podivná překvapení. A Mozkožrout zatím nabírá na síle. (Netflix)

Recenze (58)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nebudeš mě zpovídat! Dotáhls do mého domu nepřítele stejně nedbale, jako děcko tahá hovno na botě!" __________ Aneb epizoda plná road-tripů, rvaček, přestřelek, výbuchů, sekání, bodání, tahanic, útěků, pátrání, vražd, mysteriózních objevů a pokoření několika multigeneračních překážek. No neber to Horste. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonathan, Nancy a kamaráti s El navštívia v nemocnici pani Dahlcortovú aby sa dostali k Billymu, čaká ich však nepríjemné prekvapenie. Šerif spolu s Joyce zajmú ruského chemika a vydajú sa na cestu do Illinois a Dustinovmu týmusa podarí dostať zo skladu v supermarkete. Mierne zlepšenie s trochu trápnym humorom o kapitalizme a komunizme, ale nato sme si už zvykli aj v detských reláciach. Teda bohužiaľ najmä tam. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"What is your problem? We have had a very long day. We've been shot at, nearly blown up, walked god knows how many miles in 100 degree heat, stole a car, all while being chased by this gigantic psychopath, all so we could bring HIM to YOU because somehow you're the closest person who speaks Russian, which I can't believe but that doesn't matter because unfortunately we're here, so if you don't mind put that thing away, stop behaving like a jackass, and ask him what he's doing that is making my magnets fall off my damn fridge! Please!" ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Rusáci rozmiestnili magnetické generátory okolo elektrárne. Pod Starcourtom čaká ďalšie Ruské prekvapenie. Mozgožrút a jeho armáda sa pripravujú na finálny útok. Prevedenie: Zdevastovanie chaty v priamom prenose. Všetko okolo Rusákov je tak krásne tajomné až sa mi to páči. Robin je nenormálne dobrá postava. Som rád že zapadá do univerza. Pocity: Opäť jedna z dokonalých častí, čo sa týka atmosféry a posúvania príbehu až ku gradácií. Nemám čo vytknúť týmto tempom dám celú sériu za deň. 96% ()

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo má nakoukané terminátory, nemůže přehlédnout parodii na tento kult. Ruský ´´špión,, rozhlížející se v lese u vyhořelého auta a scéna na benzínce s evropskou angličtinou připomínající mluvu Schwarzeneggera je jistou připomínkou fenoménu osmdesátek. Děj jede na plné obrátky a finále epizody je delikátní. 120% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě zazní píseň „Boogie Man“ od Sida Phillipse. (Duoscop)
  • Auto, ukradené na benzínce, je Cadillac Eldorado Biarritz Convertible z roku 1984. (J.F.B.)

Reklama

Reklama