Reklama

Reklama

VOD (1)

Čas běží a vrah už je jim v patách. Hopper a jeho parta proto spěchají do města, kde se El s ostatními připravují na válku. (Netflix)

Recenze (45)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mi tvorcovia zasa zahrali na nôtu. Ja lunaparky milujem. Taká úvodná scéna z US, alebo kolotočová scéna z Hitchových Strangers on the Train a mnoho ďalších ma dokážu strhnúť so sebou. Neviem prečo je práve v centre zábavy toho toľko desivého. Mám však silný dojem, že nám tvorcovia priniesli jednu z najlepších, ak nie aj najlepšiu epizódu zatiaľ. O vizuálnych nápadoch v lunaparku ani nemusím hovoriť... Nedotknuteľní krvácajú, komédia sa mení na tragédiu. Skupiny sa dostávajú z mnohých menších prúserov do jedného kolosálneho a teda konečne sa takmer všetci stretávajú. A napokon plynule prejdeme z jednej perfektnej lokácie do druhej, v ktorej nás čaká finále. Už sa neviem dočkať. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc se mi to nelíbilo. Bojůvky s Rusáky mě vždycky nechávaly v klidu a v tomto seriálu jsou tak nějak navíc. Vlastně jsem se docela nudil...kromě hoňky s Rusáky a jednoho fightu s potvorou hned na začátku, se toho zase tak moc neudálo. Těch posledních pár minut, mi to vynahradilo jen tak tak. S ohledem na počet epizod je navíc jasné, že se nějaké vypiplané finále konat nebude. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mozgožrút zrovná Hooprovu chatu so zemou. Deti sa zgrupujú a chystajú na záverečný boj. Hooper a Joyce bojujú o život proti Ruským špiónom. Prevedenie: Množstvo pästných súbojov. Prepracovaná grafika Mozgožrúta. Ako aj heroické spájanie všetkých príbehov. Pocity: tento diel spôsobil akurát to, že mám neskutočný hipe na finálny diel série. Všetko sa nakoniec rozhodne na pôde obchodného centra. 95% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ mi tento diel sadol najmenej z celej série, možno preto, že neobľubujem návštevy zábavných parkov a nikdy som si žiadneho obrovského plyšáka nevystrielal. Každopádne vizuálnych nápadov sa nájde celkom dosť, Hooperova šmýkačka a prestrelka v zrkadlovej sieni jasne víťazia. Na posledný diel ma to rozhodne navnadilo dostatočne, ale nezdieľam všeobecné nadšenie z The Bite. Okrem spomínaného možno aj preto, že k tomu kusnutiu skutočne došlo. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Great Scott! Oslavy Dne nezávislosti bohužel ani v nejmenším nepanují v pozitivním duchu, přestože velmi výbušném. Pasáž vzdávající hold legendárnímu Návratu do budoucnosti doprovázené originální hudbou Alana Silvestriho neměla sebemenší chybu. Osobitý rozhovor mezi Stevem a Robin perfektně zahrál na emoční strunku....... PS: Sbohem Alexeji :((( ()

Zajímavosti (6)

  • Červený kabriolet, vystavený ve Starcourt, je Chrysler LeBaron, model z roku 1986. (J.F.B.)

Reklama

Reklama