Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOHLE JE VRCHOL SERIÁLU! Neskutečně našlapaný díl, od začátku až do konce. Je to pastva pro oči. Atmosféra by se dala krájet. Má to skvělé, až někdy geniální momenty. SPOILER scéna kdy začne zpívat Dustin pro svoji holku Suzie bylo ABSOLUTNĚ GENIÁLNÍ! V tu chvíli jsem začal plakat štěstím, protože tohle vymyslet, když zrovna zachraňují svět, to prostě nemá chybu. KONEC SPOILERŮ. Jsem zvědavý kam se seriál vydá ve 4 série, jsem ku**a natěšený! Podtitulková scéna dala jasně najevo, že naše oblíbená postava žije, díky bohu. A na závěr, na konci mi nezůstalo ani jedno oko suché. MILUJU TO!! ()

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na otravnou sedmou epizodu, série vynikající, mám rád kombinaci akce sci-fi a humoru, takový moderní Návrat do Budoucnosti, viz.vsuvka v kině. Kombinace Terminátor vs tlustý Rambo taky parádní. Jen bych tomu sundal nálepku horor, v této linii seriál nikdy nešel a určitě nikdy nepůjde. Hopp přežil, máme ho kdesi ve vězení v Rusku na Kamčatce, což může dát nové sérii zpestřující náboj a až se El vrátí schopnosti, jistě ho tam objeví. A Never Ending Story byla třešnička na dortu. :D ()

Reklama

kill-tec 

všechny recenze uživatele

!!! POZOR, může obsahovat spoilery!!! Musím uznat, že mě celá série docela bavila a tenhle poslední díl byl jen takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Závěr hodně silný a emotivní. Asi jako každý zdravý člověk a fanda Stranger Things, tak i já trochu narušil vlhčením jeden ze svých smyslů - zrak, když nastaly situace po otočení klíčky. Ten dopis byl hodně silnej moment a já nemohl uvěřit, co se to právě stalo. Po-titulková scéna mě ale najednou vpálila takovou radostnou facku, že jsem utřel všechny slzy a vyměnil je za pozitivní úšklebek. Když se nad tím člověk zamyslí, tak se tam po tom "výbuchu" stalo pár anomálií, třeba jako např., kde najednou byli všichni ti ruští vojáci a inženýři, když se jim tam "vylodili" američtí swaťáci ?! Hopper si taky mohl klidně před velkým třeskem odskočit pod zábradlí a schovat se tam apod. No, každopádně další série se tutově dočkáme a já pevně doufám, že za tím železobetonem kdesi na Kamčatce, se nedobrovolně schovává právě náš tlustej kníratej šerif! ()

belinko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemôžem ísť proti väčšine a dať poslednej časti série nízke hodnotenie. Vlastne, prečo nie? Prvá séria bolo niečo nové, niečo čo sa stalo a v priebehu série ďalej zamotávalo, až to skončilo veľkým rozuzlením. Druhá séria vlastne bola podľa tej istej osnovy - začiatok, rozuzlenie, koniec. A navyše, aby sa poistili, tak táto séria ešte skončila smrťou príjemného človeka. Tak ako ukončíme tretiu? No, určite nech začne ako druhá. Nech aj pokračuje tak. A nech tak aj skončí. Ale namiesto, aby sme na konci zabili jednu z postáv, zabime dve a nakoniec ešte dajme nádherný epilóg mŕtvej postavy, ktorá do rozuzlenia už tak videného deja vloží trošku sĺz a priateľského potľapkávania po pleci. Nie je to nič, len sprostý emocionálny dojak, ktorý vo filmoch, pre ne je tento seriál pocta nebol. Tým padá celý koncept a u mňa zníženie hodnotenie. Tak skvelý seriál kvôli tuctovosti a emóciam zrazený na kolená, na samé dno kinematografickej jamy. Priatelia, presne takto sa ničí dobrý námet. Presne takto. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, záver ma v podstate ničím neprekvapil, čo je na jednej strane asi aj dobre. Vzhľadom na to, že mi štýl rozprávania aj atmosféry tretej série sadol, tak som rád, že záver tento pocit nijako nenabúral. Najvyššie hodnotenie dostáva za niekoľko vynikajúcich scén, Neverending Story je možno najlepší moment celého seriálu. Záverečná dvadsaťminútovka dala spomenúť na koniec Návratu kráľa a no a záverečná potitulková scéna je proste len štandartný cliffhanger, bez ktorého by som sa obišiel a mohla ním začať napríklad až štvrtá séria. 90% ()

Zajímavosti (11)

  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)

Reklama

Reklama