Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku hotovej avengers assemble (boží). Když Hopperovi v první sérii došly argumenty, obvykle dal někomu do držky. Ve třetí sérii pěsti nahradil kalašnikov. Neverending Story - nevěřícně (pobaveně) otevřená huba a strašně rád si představuju, jak scenárista smíchy mlátí pěstí do stolu při představě, jak z toho bude kdejakej moula vyplesklej. A tak je to s celou třetí sérií - strašlivá jízda, krásně poplatná osmdesátkovým klasikám na poli rodinných dobrodružství i hororů, která je v každým svým momentu přesně tak braková/nostalgická/ujetá/patetická, jak zrovna potřebuje. Kdekdo bude vztekle klovat do klávesnice, jak je to už moc a kde že je ta střídmost a spíše komorní napínavost jedničky, každopádně v tomhle případě můžu upjatosti dotyčných doporučit maximálně samoléčbu v podobě stopky při sledování. Od tvůrců jsme dostali masivní porci práce, jejíž status bude po zásluze kultovní a za níž je kus fenomenálně napsanýho materiálu v rámci fanservice. P.S. příšera byla super prasárnička - čímpak tohle přebijete ve čtvrtý sérii? Za rok odpovim, dík. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dajte mi prosím šiestu hviezdičku, alebo nie. Prosím dajte mi ich aspoň tisíc, ako na oblohe nekonečného príbehu. A všetky do jednej ich dám tejto epizóde, pretože viac sme si ani nemohli priať. Suzie do you copy dostalo nový rozmer. Milujem to, ako dokážu tvorcovia ST vyťažiť z každej scény maximum a stále tak robiť zo seriálu vizuálnu lahôdku. Vojna svetov, IT, Neverending story, Terminátor. Všetko možné aj nemožné v jednej perfektnej epizóde. Tvorcovia našli gule a otočili tentokrát situáciu naruby. Čo to znamená zistíte sami. No a potom je tu ten krásny a dojemný záver a dopis. Síce gýčové, ale nádherné. S perfektnou hudbou. Jednoducho čo viac si priať ? Všetko čo sme v ST doteraz videli vyvrcholilo v tejto dlhej epizóde a dovolím si tvrdiť že je to suverénne najlepšia epizóda celého seriálu. Bojím sa však že ostane už neprekonaná. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na konec jsem se radši podívala dvakrát, po prvním zhlédnutí jsem totiž hodnotila hlavně emočně a na emoce právě poslední epizoda působila. Snad ani nemusím říkat, že na druhý zhlédnutí už mi ta epizoda tak epická nepřipadala. Závěrečnej souboj s příšerou je sice dobrej a epickej, ale je to pořád to samý, stejně jako po titulkovej konec, kterej prakticky říká "Tak tenhle seriál nám vydělává jako prase, takže čekejte další sérii stejnou jako tu předchozí." Hopperova smrt samozřejmě byl podvod. Navíc postavy maj fakt tlustej plot armor, upřímně jsem čekala víc smrtí, nebo aspoň kdyby ten Hopper fakt umřel do piče. Hodnocení: 6/10 ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Žijí oba, Hopper i Dr. Brenner. Ale v cele na Kamčatce dříve či později najdeme Hoppera. I když to tvůrci nyní ponechávají s otazníkem. Brenner přeci nebude držen v cele jako špinavý pes, a taky proč by bratři Dufferové Hoppera zabíjeli a klidili ze scény? Nevyzrazený osud šerifa je očividně jen tahákem pro příští sezónu. Ano, postavy v závěrečných epizodách umírají, a nelze se tomu vyhnout. Ale v druhé řadě jsme přišli o "superhrdinu" Boba Newby (který byl od prvního dílu jasnou tlusťoučkou návnadou pro tu hladovou bestii), a ve třetí řadě o Billyho (son of a bitch od prvního okamžiku, kterého jsme rádi stejně neměli). Hopper se ještě ukáže. ()

OuterFawn 

všechny recenze uživatele

Máme společné trauma, takže co je jedno navíc, že? Full pack of 80`s. Turn around look at what you see in her face the mirror of your dreams make believe I'm everywhere hidden in the lines, written on the pages is the answer to a neverending story. Reach the stars fly a fantasy dream the dream and what you see will be. Lives that keep their secrets will unfold behind the clouds there upon the rainbow is the answer to a neverending story. ()

Zajímavosti (11)

  • Když se Eleven (Millie Bobby Brown) v obchodním centru snaží zmáčknout plechovku, teče jí z nosu krev. V další scéně ale u Eleven nejsou vidět žádné stopy po tom, že by jí tekla krev. (Sayko)

Reklama

Reklama