Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické grandfinále, u kterých mi většinou (jelikož jsem senzitivní píča) ukápne slzička, se konalo a mě doopravdy kvůli tomu dojemnýmu dopisu od starýho vožraly Hoopera málem slza ukápla. Ale i přes to, že šlo vážně jen o opakování minulých dvou sérií jsem si to užil a to klišé byla celkem švanda. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dajte mi prosím šiestu hviezdičku, alebo nie. Prosím dajte mi ich aspoň tisíc, ako na oblohe nekonečného príbehu. A všetky do jednej ich dám tejto epizóde, pretože viac sme si ani nemohli priať. Suzie do you copy dostalo nový rozmer. Milujem to, ako dokážu tvorcovia ST vyťažiť z každej scény maximum a stále tak robiť zo seriálu vizuálnu lahôdku. Vojna svetov, IT, Neverending story, Terminátor. Všetko možné aj nemožné v jednej perfektnej epizóde. Tvorcovia našli gule a otočili tentokrát situáciu naruby. Čo to znamená zistíte sami. No a potom je tu ten krásny a dojemný záver a dopis. Síce gýčové, ale nádherné. S perfektnou hudbou. Jednoducho čo viac si priať ? Všetko čo sme v ST doteraz videli vyvrcholilo v tejto dlhej epizóde a dovolím si tvrdiť že je to suverénne najlepšia epizóda celého seriálu. Bojím sa však že ostane už neprekonaná. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Dodatek ze dne 10.08.2022). 9. a poslední díl 3.série. Finálový souboj začíná. Než se stihnou Max, Lucas, El, Mike, Nancy s Jonathanem a další přemístit z nákupního centra, zaútočí na ně zlá příšera přivedená Billym. Mezitím se snaží Hopper s Joyce a jejic kamarádem zničit zdroj, jenž otevírá Bránu. Jejím zavřením by se mohlo podařit odříznout stvůře přístup k hlavnímu padouchovi, který na Odvrácené straně sílí. Vše se vydaří, ale s následky. Billy a Hopper umírají, Jane (El) přichází o svoji moc (téměř). Bude slabá navždy? O tři měsíce později se Jonathan s Jane a Joyce přesouvají pryč z Hawkins. 100 procent. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak jednou zpíval Ziggy Stardust ve svým kultovním šlágru: "We can be heroes. Just for one day." Finální epizodu nelze popsat jinak než jako spektakulární katarzi, nemilosrdnou vydíračku, ždímák slz a hotový gejzír emocí. Za mě nejlepší dosavadní epizoda celého seriálu a mimo jiné i takřka bezchybný finále třetí řady, které je epické, napínavé a neskutečně dojemné. Fenomenální nadstandard quality TV. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

... a pořád to stejné, jako v první i druhé sérii... pořád ty nesympatický fakani s šílenejma xichtama, na který se nedá koukat, děsivě šablonovité, patetické, silácká kecy o prdu a pořád dokola a dokola... určitě bude čtvrtá a pátá série... se stejným scénářem, není třeba nic novýho vymejšlet, je to jako Nemocnice na kraji města.... (jedna hvězda za velmi dobré retro reálie) tak ten konec, ze kterýho stříkal patos a syntetické emoce, to ne, to se nedá ani jsem to nedokoukal, škoda ()

Zajímavosti (11)

  • Americká armáda se ke Starcourtu dopraví ve vrtulnících Bell AH-1 Cobra (ve službě v USA 1967–2001) a Bell UH-1H Iroquois (vyráběn 1956–87). Tento vrtulník byl ve službě od roku 1959. Americká armáda vyřadila poslední stroj ze svého stavu v roce 2016. (J.F.B.)
  • Když se Eleven (Millie Bobby Brown) v obchodním centru snaží zmáčknout plechovku, teče jí z nosu krev. V další scéně ale u Eleven nejsou vidět žádné stopy po tom, že by jí tekla krev. (Sayko)

Reklama

Reklama