Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2022, 13 h 2 min (Minutáž: 63–150 min)

Hrají:

David Harbour, Winona Ryder, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Těsně před jarními prázdninami se do Hawkinsu vrací temnota. Čeká nás nová porce hrůz, děsivých vzpomínek a taky úplně nové nebezpečí, ze kterého tuhne krev v žilách. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (297)

ledzepfan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím no.. Čtvrtá série ze startu hezky brnká na temnější strunu, pár dílů tuhle temnotu vcelku chytlavě rozehrává aby ve čtvrtém díle vše extaticky ejakulovalo v jedné z nejintenzivnějších scén televizní historie... Potom se další čtyři díly jen zdlouhavě natahuje a slibuje velké finále, které je ve svých roztříštěných a překombinovaných dvouapůlhodinách jedním z nejblbějších a nejméně funkčních dílů všech čtyř sérií ST. Chvíli to vypadalo, že snad nakonec situaci přecejen zase zachrání Max, ale ten seriál prostě nemá koule uhnout z požadavků nejprostřednějšího mainstreamu. V čem se topí ten údajně největší seriálový rozpočet, to fakt netuším. Asi to jde na honoráře dětských hvězd, kterým agenti sestavili super smlouvy, jinak fakt nevím (cgi, triky, lokace, nic nevypadá jako, že by to potřebovalo extra money).. Takže co? Moc fajn první čtyři díly. Perfektní Max-finish čtvrtého. Obrovské zklamání ze zbytku.... Podtrženo sečteno= Nula od nuly pojde. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, jak to tady je hodnoceno, mám docela dost těch ale, které mě u této série trápí. Tím pozitivním je určitě Kate Bush a její teď už nesmrtelný song, který bortí hitparády po celém světě. Opět po 35 letech. Negativum pak vnímám hlavně v ruské lince, která mi přišla úplně zbytečná a pak i v atmosféře, ze které už není cítit ta dětská naivita, pro kterou jsem měl Stranger Things tak rád. Navíc ta délka těch epizod...tu si tvůrci také mohli odpustit. Poslední dvouapůlhodinová epizoda nastavovala kaši tak, že když by byla o hodinu kratší, vůbec nic by se nestalo. ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najhoršie na tom celom je, že piatu sériu tejto bezduchej zlátaniny (áno, až tam to spadlo) nebudem vedieť odignorovať. Už teraz sa bojím, s čím všetkým "úžasným" ešte prídu... Konkrétnejšie? Nuž, hlavne to celé prestalo byť o rozprávaní nejakého (akéhokoľvek) príbehu a stala sa z pojebaná frančíza, kedy namiesto seriálu točia (a náznaky tohto nešváru badať už v tretej sérii) len ďalšie zastávky v TV LUNAPARKU nazvanom "Stranger Things". Pritom - čo to je, seriál o piatich sériách? To fakt nešlo lepšie? ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je nad slunce jasné, že seriál Stranger Things se stal za těch několik sezón naprostým fenoménem. Vydělal spoustu peněz a tak jsem se nakonec zas až tak moc nedivil, že natočili tohle další pokračování. A jak jsem v předchozích dával víc, než bylo zdrávo, tady zůstanu nohama pěkně při zemi. Je to pořád hodně dobré, ale přece jen tam malý kousek chybí. Vlastně pořád stejný, nebo podobný muster. Padouch, El, parta ostatních dětí a tak to jde s malými odbočkami od první série pořád dokola. Neříkám, že mě to nebaví, jen mě to nedokáže udržet v takové pozornosti, jako v prvních dvou řadách. Takže upřímně doufám, že ta příští bude už nadobro poslední, protože odcházet se má prý v nejlepším. A to si tady nejsem ale vůbec jist. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vysoce nadprůměrná sezóna, kdy se kvalita drží každého aspektu. Můžeme polemizovat o jistých věcech, ale je třeba si přiznat, že řemeslněji lépe zvládnutý seriál Netflix nemá. Jednu hvězdu ubírám klasicky za plantavý cliché linky a jednotlivé debilní postavy (Will, Eleven a vlastně všichni parchanti). 4* a.k.a 80% ()

Galerie (569)

Zajímavosti (77)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Stranger Things dostanou další sérii

Stranger Things dostanou další sérii

30.09.2019

Přestože to tak nějak všichni očekávali, teprve nyní Netflix oficiálně oznámil, že prodlužuje fanoušky milovaný seriál Stranger Things o čtvrtou sérii. Zároveň s tím přišla zpráva, že tvůrci seriálu,… (více)

Reklama

Reklama