Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

Adaaamecek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako ono je to docela v pohodě, ale ta stopáž? Takovou stopáž si můžou dovolit pouze seriálová finále, protože si to dokážou odůvodnit, ale jet tyhle stopáže hned od začátku? Zde vidím pouze Netflix, který dal tvůrcům jediný úkol: "Udělejte to co nejdelší, ať je u toho co nejdéle udržíme." Zatím ty první dvě epky působí hodně jako režisérské verze Hobita. Tak snad se to zlomí a ty stopáže si konečně tvůrci odůvodní. Zatím slabých 7/10. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jsou horší věci než duchové" aneb ST vysokou laťku neshazují. Bráchové Dufferovi mají zjevně rádi Stephena Kinga a v jejich seriálu je to cítit od začátku, nicméně tuhle sérii jako by King olízl o něco důrazněji (vše OK, pořád se neseme v rovině vlivu a citace, nikoliv vykrádání - tentokrát je cítit zejména TO a Carrie). Vecna frajer, hororové dusno narůstá, killcounter se pomalu a bolestivě otáčí. Jsme v tom zase - všechny série ST se rozjížděly poněkud nenápadně a tentokrát se už vážně vyloženě těším, jaké dějové exploze nás čekají. ()

Reklama

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehlídka osmdesátek - nic víc to nenabízí. Jen škoda, že i ta přehlídka nudí doslova k smrti. Do dalšího dílu se budu zuby nehty nutit. Tohle jsem, po prvním příšerně ubíjejícím díle, měl co dělat abych ustál. Duffer Brothers vážně neumí nic. Atmosféru. Napětí. Dialogy. Postavy - Nic. Tohle je vymodlený tak maximálně pro skalní fans Stranger things, kteří přes svou lásku nevidí skutečnost. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť tu máme chytro využitú paralelnú montáž, ale aj kombináciu humoru a strašenia a vraždenia v štýle záveru prvej epizódy. Ono sa zdá, že každá epizóda bude teraz končiť rovnako, ale snáď také monotónne riešenie Dufferovci nezvolili. Eleven je na škole v pozícii Carrie, namiesto plesu tu ale máme kolieskové korčuľovanie. A ja som jej ranu korčuľou skutočne ocenil. Ako to tak vyzerá, najbližšie sa pozrieme na Kamčatku a na Aljašku. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě mi došlo, že Stranger Things nenávidělo Rusy, dříve než to bylo populární. Jinak se to zatím vyvíjí nad očekávání dobře. Je to vtipné, poutavé vyprávění v několika rovinách funguje bezchybně a dokonce je to místy i celkem strašidelné. PS: V této epizodě se odhalí jak se vlastně Red Guardian dostal do Ruského gulagu ve filmu Black Widow. 80% 😅 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve 35. minutě, když si Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp) a Jedenáctka (Millie Bobby Brown) užívají jarní prázdniny na kolečkovém kluzišti, slyšíme v pozadí píseň „Tarzan Boy“ od italské kapely Baltimora, která vyšla v roce 1985 na jejich debutovém albu nazvaném „Living in the Background“. (Trajektt)
  • Rezidence Byersových se nachází na Lonzo Way v Lenora Hills. V ulici Lonzo se nacházel Elliotův dům ve filmu E.T. - Mimozemšťan (1982). (KGBelik)
  • Pro podnik, ve kterém se nachází kluziště pro kolečkové brusle Rink-O-Mania, sloužily prostory Roller Kingu v Albuquerque v americkém státě Nové Mexiko. Natáčelo se zde od 11. srpna od 13. září 2021. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama