Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

Plukos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý odpad. Maxine 20minutový plot armour, zatímco všichni posedlí umírali do 2 minut maximálně, hlavní postava umírala desítky minut, mohla na rozdíl od ostatních utíkat a jako jediná se mohla dostat přímo do sídla Vecny. Nechápu proč nemůžou být konzistentní. Buďto ji zabijte hned, nebo i ostatním dejte šanci prodlužovat smrt o desítky minut. Zkazilo to dojem z celé epizody. Navíc naprosto nechápu důvod rozvádění story s Maxine, waste of time and resources... ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Tak takhle epizoda mě naprosto emočně vyždímala. Tohle jsem skutečně nečekal. Na konci jsem byl fyzicky i psychicky vyčerpán. Finále s Max a Vecnou - to bylo něco nezapomenutelného. Na poli seriálů a filmů "masterpiece". Měl jsem strach a zároveň mi šli slzy. Tohle si Sadie Sink ukradla pro sebe. Úžasná herečka. Úžasný seriál. 4.serie ma hodně temný tón. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Treba uznať že atrapa výsluchu Hannibala Lectra Clarice Starlingovou bola pomerne zaujímavým počinom (aj keď kto zbúchal celý Ozark sa pri výbornej retro atmosfére roku 1954 musel pousmiať, pretože naivného gamblera a neskôr vedúceho motorestu zahral vo svojej vedľajšej úlohe tento chlapík tak presvedčivo že v každej inej úlohe už bude pôsobiť smiešne), aj keď úvod mohol byť predsa len o čosi lepší. Ono keď sa študentky pokúšajú presvedčiť profesora nikdy to nie je ich vlastnou výrečnosťou, ale vhodne krátkymi sukňami, prípadne peknými fotkami ale pobavilo. Záver epizódy by bol epický ak by nemal šťastný koniec, ale napriek tomu bol veľmi dobrý a nepochybne najlepšou časťou bol útek z ruského lágru. Ten bol tak trápny až bol perfektný. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tejto epizóde sa už ST nazvať inak ako popkultúrny fenomén a generačný mílnik jednoducho nedá. Jeden zvrat za druhým a ťah na bránu ako Colorado vo finále SC. Kvalitatívne to dáva do vrecka väčšinu kino produkcie a seriálovú ani nemá zmysel spomínať. Posralo sa tu čo sa dalo a som zvedavý ako to bude fičať ďalej. No a Running Up That Hill a Robert Englund boli top. 100% Netflix ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna s Max na konci? Halo? Ta byla luxusní, reálně jsem měl husí kůži, jako dlouho u ničeho. Vecna bude pro partu velký oříšek, to už je jasný teď. Pasáž s Hopperem v Rusku je taky hodně cool a celkem fresh pro tenhle seriál. Už se vidím, jak budu nasraný, že nemám na co koukat, až to dokoukám a budu čekat ten nekonečný měsíc na zbylé dva díly. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Ve flashbackové scéně sjíždí chlapec skluzavku ve tvaru rakety. Stejná skluzavka se objevuje také ve filmu Nová noční můra (1994). (NiWi)
  • Kvůli covid-19 opatřením byl nucen Dacre Montgomery natočit svoji scénu doma v Austrálii. Režisér Shawn Levy ji režíroval skrz videohovor přes aplikaci Zoom. (NiWi)

Reklama

Reklama