Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle, že má být nejlepší epizoda? Co to vy pětihvězdičkáři hulíte? To, že je to stále užvaněný vrchol nudy (jen ten úmorný a nekonečný monolog na hřbitově byl za mínus jednu hvězdičku), už mě ani nepřekvapuje. To, že celá linka s Hopperem - jedna velká zbytečná debilita (jasně, on uteče naboso), je opravdu jen k zasmání. Ale to přiznané vykrádání Elm street obsazením Roberta Englunda je doslova už k pláči. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Definitivně nejlepší díl doposud. Nechybělo zde nic: napětí, humor, akce, tajemno. Jen ta retrospektivní scéna ve vězení, kdy se vracíme do minulosti mohla být o chloupek lépe zpracována, tak jak to umí pánové v seriálu American Horror Story v době jeho nejlepší slávy - ihned jsem si na tento seriál vzpomněl, a to je jen dobře. Oproti minulé epizodě kde se toho moc nestalo, tady jakoby vybouchla bomba zvratů a divák jen hltá to, co se před ním děje na obrazovce. ()

Reklama

KrejcirikR 

všechny recenze uživatele

Perfektně vymyšlený, napsaný, natočený a podaný. Musím projít starší epizody ale myslim že se jedná o nejlepší epizodu celýho seriálu. 🎶  If I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, Be running up that building, If I only could, oh 🎶 ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tejto epizóde sa už ST nazvať inak ako popkultúrny fenomén a generačný mílnik jednoducho nedá. Jeden zvrat za druhým a ťah na bránu ako Colorado vo finále SC. Kvalitatívne to dáva do vrecka väčšinu kino produkcie a seriálovú ani nemá zmysel spomínať. Posralo sa tu čo sa dalo a som zvedavý ako to bude fičať ďalej. No a Running Up That Hill a Robert Englund boli top. 100% Netflix ()

Forrestovi 

všechny recenze uživatele

Začátek 4. série (první 3 díly) byl lehce nadprůměrný. Líbilo se mi zachování všeho "starého" - postavy, dialogy, sarkasmy, hororové scény.. ale nic moc se nedělo. Šťávu těmto dílům dávala jen nová dimenze "krvavého masakru".  Tento čtvrtý díl byl ale naprostá bomba! Strhující závěr spojený s mojí velmi oblíbenou Kate Bush a její Running Up That Hill mě naprosto dostal. PS: ta píseň a pocity ze závěrečné scény mám v hlavě ještě den po shlédnutí. A myslím, že to bude trvat dlouho, než to něco přebije. Pokud nebude 5. epizoda lepší než tato čtvrtá :-) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Kvůli covid-19 opatřením byl nucen Dacre Montgomery natočit svoji scénu doma v Austrálii. Režisér Shawn Levy ji režíroval skrz videohovor přes aplikaci Zoom. (NiWi)

Reklama

Reklama