Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (S04E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

VOD (1)

Obsahy(1)

Hopper se chystá na boj s monstrem. Dustin pitvá Vecnovy motivy a rozklíčuje zprávu z druhé strany. Jedenáctku posílí dávno zapadlá vzpomínka. (Netflix)

Recenze (97)

HAL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi než mě tahle řada chytla, ty první díly jsou fakt utahané,  hodně se řeší málo zajímavé osobní věci a příběh je rozpadlý na hodně zatím nesouvisejících linií. Ale to jak je pak začnou moc hezky splétat do dobře propojeného vyprávění, to je hodně velká paráda. Sice trochu očividná hra s divákem, ale nevadilo mi to, a sci-fi/hororovou atmosféru to má ke konci zase vynikající. A super je že (polo)finální díl má doslova celovečerní délku, kterou přitom nijak nemarní a dotáhne všechno do docela uspokojivého konce i takhle v polovině, před zbytkem série co vyjde za měsíc. Bál jsem se hromady debilních cliffhangerů (dívám se na tebe, Tokyo Vice) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda odpovedajuca povodnej premise a sice prelinaniu svetov s celkom prihodnym "twistom" a vysvetlenim povodu postav a takmer celeho pribehu 11ky. Hoci trochu prvoplanove a vodiace za rucicku, dalo sa na niecom pobavit. Zial moc prekvapeni sa nekona. "Divadelne predstavanie" v ruskom gulagu s demogorgonom som ocakaval velkolepejsie. ()

Reklama

CarLoSiiin

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uwaaaaaaa kdo tohle vymysli!!! To je neskutecnej narez!!! Stranger Things je snad fakt jediny serial na svete, kde kvalita graduje kazdou serii, to neni mozny proste!! Porad je z ceho brat, porad je to naprosto skvely a uzasny a oh muj boze asi jsem prodelal serialovy orgasmus! Jak mame vydrzet cekani na posledni dva dily, nemam absolutne poneti. PS: Finale teto serie 2 a pul hodiny!?? Tak to je naprosty masakr!!! ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zapamatujte si jméno Jamie Campbell Bower, tenhle borec to dotáhne daleko. Jinak bych tuhle parádní epizodu shrnul asi tak, že ani jsem nevěděl, jakou mám pravdu, když jsem u druhé epizody psal, že skutečné zlo se skrývá vždycky v lidech. Chtěl bych umět napsat něco tak neuvěřitelně propracovaného. // Mimochodem, připadají mi dost trapný údivy nad tím, že natáčení seriálu je drahé - 30 mil. $ na epizodu. Ty kráso, vždyť téměř každá epizoda 4. série má celovečerní (70+ min) stopáž! (kromě E03) Navíc je to narvané efektama, skvělým castem, výbornou výpravou a vizuálem. Devátá epizoda má dokonce mít 2,5 hodiny! A natočit to v průměru za 30 mega na epi, to je kurva výkon. Co by za to v Marvelu se svým průměrem 200 mega na film dali. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá dejová línia tu dosahuje svoj vrchol. Toľko času na druhej strane sme si ešte neužili, tak si ho užívajme. V ruskom väzení konečne príde na očakávaný súboj v "aréne" a srdcervúce stretnutie. No a v laboratóriu sa odohrá masaker z názvu, ale Stranger Things prichádzajú so zásadným a veľmi prekvapivým zvratom. A je to nakrútené úžasne. A zahrané dokonalo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Eddie (Joseph Quinn) zmíní, že by na Steva (Joe Keery) byl hrdý i sám Ozzy, protože také kousl netopýra. Naráží tím na incident z roku 1982, kdy metalový zpěvák Ozzy Osbourne ukousl na pódiu hlavu živému netopýrovi s tím, že si myslel, že šlo o repliku. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama