Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy má děsivé vize. El zvládne důležitou zkoušku. V Hawkinsu pak parta shání zásoby a chystá se do boje. (Netflix)

Recenze (48)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človeku bolo Willa pri rozhovore s Mikeom ľúto a je to jeden z mála prípadov keď povinná LGBT vsuvka nevadila, skôr naopak...epizóda s názvom Papa by si možno zaslúžila výraznejší flashback do jeho života, toto by bol jeden z tých prípadov kedy by pomohol a nakoľko trochu za očakávaním zaostal aj dej v Matičke Rusi dá sa predpokladať že táto epizóda potom ako ju nebudú hodnotiť iba ST fanúšikovia padne z terajších 91% snáď niekam k 83%... ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to jasné, ten klučina co byl celou první sezónu v Upside Down je gay (ne, fakt si nepamatuju jeho jméno) a je zamilovaný do svého nejlepšího kamaráda. Ale je z toho strašně smutný, protože ho nemůže mít, protože on není gay a má Eleven. To je to hlavní, co jsem si z téhle epizody odnesl :D. Tahle rovina, kdy hlavní hrdinové řeší dospívání, což bylo prominentní zejména v první epizodě, je ale zároveň to nejnudnější na celé 4. sérii. Mimochodem, každá postava sedící vzadu v tom chatrném autíčku je tutově mrtvá, když ho rozstřílí Rusáci AK-47 :). V téhle epizodě jsem si uvědomil, jak moc mi vadí přehnané zvukové efekty a hlavně ten otravný borec co chce zabít členy Hellfire klubu. Jo a doteď nikdo nepřišel na to, že armáda zaútočila na dům a zajala jednoho bodyguarda? Počítal bych, že se budou hlásit každou hodinu, jestli je všechno ok. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a předposlední díl 4.série a (prozatím) i celého seriálu. Po naskočení srdce se Jane dostává zpět do plné formy, a to i do té míry, že ji převyšuje. Názory doktora Owense a "Papá" se však v mnohém liší. Zatímco její otec touží po pokračování, a to jest i dokončení díla za cenu ohrožení Hawkinsu i jeho dcery samotné, Owens si přeje dát jí větší volnost, a dovolit jí jít za svými přáteli. Mike, Will, Jonathan a jeho kamarád narazí na stopy po armádních vozidlech, a zamíří přímo za El. Nancy, Steve, Max, Elliot, Dustin a Lucasova sestřička s Lucasem nakupují zbraně na Vecnu. Nancy je totiž opět vzhůru, obdařena Vecnovými vizemi, a nehodlá již čekat. Max si uvědomuje, že svoji smrt jen odkládala. A tak se rozhodne v doprovodu svých přátel (některých) vyrazit zpět do domu toho, kdo vše zničil. Armáda napadne výzkumnou laboratoř. Owens je v obklíčení vojáků, Papá prchá s El v náručí. Chtěl si ji přisvojit, je však pozdě. Na útěku je mnohokrát postřelen a padá, umírající, k zemi. Než však stihne helikoptéra zabít i ji, Jane se už obrní a vrtulník nechá poslat k zemi. V ten okamžik k ní přijede i Mike a ostatní. Rozloučí se s tím, kdo ji tolik mučil, ale i stvořil, a odjede s nimi do Hawkinsu. Tam už se chystá poslední bitva. Joyce a Hopper s Enzem a jejich pilotem se společně setkají a utečou z vězení. Jenže jak se dostat zpět do USA? 95 - 100 procent. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jedenástka sa musí postaviť proti svojim stvoriteľom aby sa opäť mohla stretnúť s Mikom. Aby to bolo možné musí v sebe prebudiť všetku svoju energiu. Zatiaľ sa Hooperovi svitá na lepšia časy, keď sa záchranná misia začne uberať tým správnym smerom. Deti v Hawkinse sa zatiaľ pripravujú na finálny boj s Vecnom. Prevedenie: Asi prvý raz mi povinná netflixovská LGBT pasáž až tak veľmi nevadila lebo bola reálna a netlačila na pílu. Na druhej strane vyvrcholenie konfliktu eleven vs papá som čakal v oveľa väčších rozmeroch ale aj tak to potešilo. Ak k tomu pridáme dobrú hudbu z 80.s tak máme celkom dobrú časť, ktorá znesie to najprísnejšie hodnotenie. 91% ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, jak říká název, byla především o vyústění komplikovaného vztahu El s Papa (nebo s Papou?), které vedlo v ohromný klimax plný akce a emocí (chudák Will). Do toho ještě ta příprava na bitvu Hawkinsovské skupinky a velice se těším, až do příběhu ještě promluví jednoduší basketbalisti. Jdeme na finále. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (8)

  • Když Nancy (Natalia Dyer) utíká v úvodu epizody před Vecnou (Jamie Campbell Bower), tak ze dveří vyrve prkno a odhodí ho na zem. V dalším záběru jsou ale na zemi prkna dvě. (Duoscop)
  • Yuriho (Nikola Djuričko) helikoptéra je typ Kamov Ka-26, sovětská lehká helikoptéra běžně používaná pro práškování polí. (NiWi)

Reklama

Reklama