Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Naši hrdinové za zvuku metalu obětavě bojují o každý metr bitevního pole, aby zachránili město Hawkins. A spolu s ním celý svět. (Netflix)

Recenze (104)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Naši hrdinovia sa na všetkých frontoch chystajú na finálny boj s Vecnom. Dostávajú nečakanú pomoc od Ell, ktorá na diaľku dokáže vniknúť do mysle Max a tam bojovať so svojím dávnym (ne)priateľom. Prevedenie: Ako v každej sérií je aj tu finálna časť vybičovaná do absolútnych extrémov a seriál vyložil všetky svoje karty na stôl. Max ktorá bojuje v mysli. Eddieho sólo na gitare a neuveriteľná Ell. Toto je to, prečo je tento seriál taký obľúbený. Ak si k tomu pridáme, že sa konečne, aspoň raz séria nekončí šťastne je to v podstate zásah absolútne do čierneho. 95% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souboj se zlem vrcholí na všech frontách. Tedy vystřihnul bych všechno láskyplné žvanění a blábolení o životě a díl by byl nejen kratší, ale i mnohonásobně svižnější. Došlo na mrtvé, souboje dohnané na samotnou hranu, ždímání kapesníků a plané naděje. Pátou hvězdu dám za lovecraftovský konec, ne že by z celé série nečouhal Lovecraft na každém rohu, a za závěrečný song - Siouxsie and The Banshees: Spellbound, ne že by Police nebo Metallica nebyly fajn kapely... mírné zklamání - asi spoiler - doufal jsem, že šišla zařve, no, tak snad příště. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Dufferovi předvedli podívanou, která už vůbec nepřipomíná seriálovou tvorbu. Má to obrovský srdíčko. Neustálý příval emocí (brečel jsem jak malá holka), zatraceně dobrý vizuál, tolik nezapomenutelných momentů.... v těch superlativech bych mohl pokračovat. Tohle se zkrátka musí vidět. 5 série má před sebou těžký úkol. Držím palce a modlím se ať se jim finále tohoto famózního seriálu povede. :-) ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S komentářem dvou posledních dílů jsem trochu počkala a musím říct, že jsem si v té mezeře ráda přečetla a zhlédla reakce jiných a musím na to říct: mám stejné výtky, ale stejně to zbožňuju. Byl poslední díl natahovaný? Ano. Valilo mi to? Ne. Taky mi nevadilo, že se postavy sejdou až po konci, ne během finále. Což jsem čekala celou dobu. Když se zaprvé jedná o prequel páté řady, který začne tím, že se konečně všichni sejdou, všechno si řeknou a teprve potom se spolu pustí do konce. A protože zadruhé to naznačoval i trailer a Journey. A v tomhle díle byly použity oba dva hlavní songy série naprosto geniálním způsobem. A přestože bych mohla být naštvaná, jak některé postavy skončili, jak některé linky nebyly dokončeny, nejsem, vždyť je to seriál! Tak si na to dva roky (snad ne déle, třeba by se Will už nevešel do záběru, předpokládám totiž, že právě v poslední sérii opět bude mít pořádnou linku) počkám. Protože to byla neskutečná emoční jízda, která se mi libila moc, moc, moc... Jinak já jsem moc ráda za rozdělení serie. Proč? Nejsem si totiž jistá, zda by mi v hlavě jelo tolik teorií, kdybych si po sedmém dílu hned pustila osmý. A že jsem koukala, když jsem se všechno dozvěděla! ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to za mnou... A fakt musím říct, že tento díl by si zasloužil kino. Tak třeba přístě :) Jinak délka bez problému, furt se něco dělo, skákalo se za strany na stranu, bavilo to, tak co víc si přát? Možná nechat umřít nějakou postavu z hlavní party? Příště! Jinak Eddie a jeho sólo byla pecka! Spokojenost naprosto!! ()

Galerie (120)

Zajímavosti (8)

  • Na Zimním bále hraje píseň „Every Breath You Take“ od The Police. (Duoscop)
  • Joseph Quinn (Eddie) pro americký týdeník Entertainment Weekly o kytarové scéně prozradil: „Nic z toho, co slyšíte, ve skutečnosti nejsem já, ale v pozadí hrála druhá stopa, se kterou jsem se snažil pro vizuál držet tempo.“ Robert Trujillo na svém Instagramu zveřejnil informaci, že jeho syn také spolupracoval na kytarové části, a ku pomoci mu byl i Kirk Hammett, kytarista kapely Metallica a jeden ze skladatelů „Master of Puppets“. (DarweyD)

Reklama

Reklama