Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tak mně se Peklo na Zemi líbilo o dost víc než směšně bizarní dvojka. Příběh rozvíjí události minulých dílů, zodpovídá pár otázek a nepostrádá celkem strašidelnou atmosféru, především ale charizmatický Pinhead, neodolatelně nabízející zvrácená potěšení, konečně téměř nesleze z plátna. Závěrečná akční naháněná v ulicích mi už přišla trošku slabší, hodně béčková. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tak Peklo na zemi se nekonalo.Ze tří dílů,které sem měl možnost vidět jasně nejslabší.Atmosféra prvních dvou dílů je ta tam,Cenobité (pokud se jim tak dá říkat) sou pouze karikaturami sebe samých a co víc,Pinehead,který mě od začátku fascinoval,značně ubral na svojí démoničnosti a chvílemi je z něj jen blbě kecající strejda.S bídou dvě hvězdy a ze soucitu 40% ()

Reklama

Caelos 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nastaly v třetím velké změny, ať už v kvalitě, nebo provedení, prostě: třetí díl jsem nyní viděl úplně poprvé a jsem zklamán. Série se přesunula z atmosférické Británie do klišoidního USA, hlavní hrdinka již není sympatická Kristy, ale "nějaká ženská", na kterou po skončení filmu okamžitě zapomenete. Ten "elvis", respektive majitel klubu mne taktéž pobavil, když jsem ho na začátku viděl, myslel jsem si, že se to bude odehrávat v 50tých letech:) On i ten příběh je tak nějak našroubovaný, z hodně hloupými momenty, vlastně jediné co ve filmu za něco stojí, je imho scéna v kostele, Pinhead pobavil. A jo, Pinhead... Cenobiti... no jako jo, jsou tam. Dal jsem jim přezdívky Kameráček a CDman, byli to fakt bubáci, ale spíš do večerníčku, tohle se fakt nehodilo, vyloženě směšné. Po atmosférických prvních dvou dílech, které jsou právem označovány za kultovní, je tohle propad ve všech směrech. Ale některé scény jsou působivé, to je fakt. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Kedze v dvojke náš milovaný Pinhead zomrel, takže všetky dalšie pokračovania sú len nastavovanou kašou. No fajn, tentoraz to Pinhead a iný Cenobiti rozbalili priamo na zemi. Hlavná hrdinka je fakt simpaťáčka, dočkáme sa aj nejakých tých krvavých scén (ako v každej doterajšej časti, aj tu je obeť efektne stiahnutá z kože), naviac sa tu predstavia nové príšerky ako sú kameraman - borec má namiesto oka zabudovanú kameru ktorou veselo zazúmuje obeti priamo do hlavy, Dj - nejaké tie vinyli hojne trčiace z tváre a rád rozhadzujúci svoje cd po fanúšikoch, fajčiarka - cigaretka zapichnutá priamo v krku. Proste bordel v uliciach. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Oproti pre mňa takmer dokonalým prvým dvom častiam cítim ústup z pozícií do béčkovejších vôd. V tom má ale čo robiť skôr zub času, v 1992 by mi asi masaker v podniku alebo zbytočne akčné (pred)finále nerobili problémy. Každopádne práve podobné veci ma pri prvých dieloch vôbec netrápili, keďže pôsobili komornejšie a atmosféricky hutnejšie. Inak stále veľmi solídne pokračovanie, ktorému škodí snaha o to priniesť niečo väčšie a bombastičkejšie, pretože Hellraiser má byť najmä nepríjemný, čo najtemnejší a bez náznakov akéhokoľvek nechceného humoru. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Režisér Anthony Hickox se ve filmu objeví jako voják ve Vietnamu. (HellFire)
  • Poté, co Joey uvidí v televizi falešné zprávy, zavolá Docovi, aby si zapnul televizi na kanál 12. Když Doc přepíná, můžete mimo jiné spatřit scénu z předchozího filmu režiséra Hickoxe Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase. (HellFire)

Reklama

Reklama