Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Neměnná zkušenost, že s počtem pokračování klesá i kvalita, platí i v tomto případě. Trojka je oproti prvním dvou dílům slabší, naštěstí však stále dost dobrá, balancující někde na hranici průměrnosti. Atmosféra už je dávno v tahu, což se kompenzuje ve spádu a v soustředění především na jatka. Nejpamětihodnější je asi scéna z kostela a vůbec celá druhá polovina filmu zachraňuje částečně dost velkou nudu z poloviny první. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Začíná to zklouzávat k průměru a někdy i k nudě. Příběh je tu jako ve dvou rovinách z pohledu mladé reportérky Joey a dívky z ulice,kterou Joye najde a spolu bydlí ,ale ona odejde a stane se Pinheadovo pomocnící. I Joey se dostane na druhou stranu ,ale za účelem zničit zlo. Za zmínku stojí masakr v klubu Kotelna jinak to někdy místo hrůzy vhání úsměv. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Kedze v dvojke náš milovaný Pinhead zomrel, takže všetky dalšie pokračovania sú len nastavovanou kašou. No fajn, tentoraz to Pinhead a iný Cenobiti rozbalili priamo na zemi. Hlavná hrdinka je fakt simpaťáčka, dočkáme sa aj nejakých tých krvavých scén (ako v každej doterajšej časti, aj tu je obeť efektne stiahnutá z kože), naviac sa tu predstavia nové príšerky ako sú kameraman - borec má namiesto oka zabudovanú kameru ktorou veselo zazúmuje obeti priamo do hlavy, Dj - nejaké tie vinyli hojne trčiace z tváre a rád rozhadzujúci svoje cd po fanúšikoch, fajčiarka - cigaretka zapichnutá priamo v krku. Proste bordel v uliciach. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělé pokračování a důstojné zakončení trilogie, která měla zůstat trilogií. Další dílý už stály za velkej prd! Tohle má parádní spád, skvělou kameru a vynikající hudbu, které se tentokrát zhostil Randy Miller. Efekty jsou taky super (Bob Keen). Tyhle 3 první díly mě už tenkrát odrovnaly a mám je všechny moc moc rád! Hell on earth natočil Anthony Hickox, který byl tenkrát ve formě a je to jeho nejlepší film! Pak mám od něho ještě rád Wax work 1 a 2. Jinak potom už zabředl do velice špatných vod, což je velká škoda, protože tímto Hellraiserem měl hodně našlápnuto. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V rámci série je snímek „Hellraiser III: Peklo na Zemi“ poklesem a ze tří prvních je rozhodně nejhorší. Jsou zde pěkné scény, anebo spíše pěkné záběry – například Pinheadův vstup do kostela je úchvatný – ale jsou to jednotlivosti, které zaujmou, nikoli celek, který by dokázal diváka pohltit. Cenobité už na mě nedokáží působit tak děsivě a depresivně jako dříve, jsou to už jen prostě démoni, kteří kolem sebe rozsévají smrt a bolest. A pořád je dokáže sejmout jedna malá kostka. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Titulnú pesničku filmu, ktorá zaznie počas záverečných titulkov nahrala legendárna britská heavy metalová skupina Motörhead. (Jello Biafra)
  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)
  • Film získal Cenu publika na Bruselském mezinárodním festivalu fantasy filmů. (Terva)

Reklama

Reklama