Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

"There is no good. There is no evil. There is only flesh...the patterns to which we submitted." __ "Human dreams. Such a fertile ground for soil the seeds of torment." ___ Pinhead stratil tajomnosť, ale zase sme si ho konečne poriadne užili, tak ako on si užil svoju párty na zemi... Takže jedno veľké plus a jedno veľké mínus. Výtvarne opäť triumfálne, scenáristicky už totálne Béčko, zábava s Cenobitmi odsýpa, ale zaujímavejšia je skôr prvá polovica. ___ "Don´t debate with me, girl. Just come here and die, while you still have the option to doing it quickly." __ Oh i´ll enjoy making you bleed, and I´ll enjoy making you enjoy it." __ "You will burn in hell for this. - Oh, burn. Such a limited imagination." ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Pokracovani slavnych horroru sebou obycejne nesou neduhy nadstavovanych casti, ale az tak vyznamny kvalitativni odliv se zde nekona. Je ku prospechu, ze Hell on Earth nebyl pojat jako suverenni film, ale zachovava si jakz takz sounalezitost k celku predchozich Hellraiseru. S pribyvajicimi minutami se reziser snazi o vytvoreni pekelne atmosfery, coz se mu i dari, ale decentne rozehrany pribeh konfrontace reporterky s Pinheadem je lehce predvidatelny a neprinasi nic prekvapiveho ani po trikove strance. Nebyt techto nesvaru, mohl figurovat treti Hellraiser vysoko nad prumerem. 5/10 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojce, která se odehrává převážně ve dvouch místnostech Leviatanova labirintu, je tento díl tvořen i venkovníma záběrama z města. Scény jsou akčnější a rychlejší. Nádherný je třeba průchod Discotékou přes Metalové sekce až do třetího patra, kde se nachází Restaurace a hudební doprovod na housle...to vše v Boiler clubu. Pak jsou tady taky záběry z Vietnamské války. Pinhead ( Doug Bradley )....kdo jiný....přichází efektně na scénu asi po půl hodině filmu a strašně mu to sluší. Oblečení na míru a hřebíky v hlavě vypadají jako piercing. Je to zvláštní a přitažlivá postava. CITÁT : J. P. MONROE ( Kevin Bernhardt ) - Ježíši Kriste. PINHEAD - To snad ani ne..... A má i nové pomocníky, tentokráte " kompars " z lidu. Cenobit CD The DJ - Brent Boltthouse.... Cenobit Rick The Barman - Peter Atkins a další necenobitská postava je Voják č.2 - kterého si zahrál osobně režisér snímku - Anthony Hickot. Ve filmu se zjevuje skupina ARMORED SAINT se songem Hanging Judge http://www.youtube.com/watch?v=hO6IZC2VkAo a zazní zde i Hellraiser od Mötorhead : http://www.youtube.com/watch?v=B3jPltwJkoM Film získal Cenu publika na Brussels International Festival of Fantasy Film. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Presne ten druh 90's nostalgie a neobjektivne hodnotenie k tomu, ako to mám rád. Ale nemôžem inak. Opäť je to jeden z filmov, na ktorých som VHSkovo vyrastal, kombinácia pekelných anglických koreňov a odľahčenej americkej kazetovosti. Kto aspoň trošičku nezažil, nepochopí. Ale i tak...Opäť klobúk dole pred praktickými efektami, tie počítačové aspoň vyčaria nostalgický úsmev. Hlavná hrdinka krásna, vedľajšia postava detto, mnoho nezabudnuteľných scén(klubový masaker, kostol, budova na konci...). Hudba ako vždy geniálna. Posledný poriadny Hellraiser. Až človeku príde smutno, kde sa podeli takéto ambiciózne, veľkolepé projekty, napchaté úžasnými praktickými efektami. A kde sa podel talentovaný žánrový režisér Hickox, respektíve jeho skvelé hororové kúsky. Ach áno, stále môžeme siahnuť po peckách z našich archívov. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Tak zase budu v drtivé menšině (jaké překváko) , ale trojka se mi líbila víc než první dva díly. Joey byla sympaťanda a šlo jí fandit. Příběhově se mi to líbilo a Pinhead byl velmi znepokojivej. To jeho lákání na temnou stranu síly, bylo velice lákavé. Chápu, že mu lidé těžce odolávali :-D jinak scéna, kdy hrdinku nahání parta z pekla, byla velmi povedená a "vytuněná" diskotéka neměla chybu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Původní verze filmu měla končit tak, že Joey (Terry Farrell) měla udělat dohodu s Pinheadem (Doug Bradley), že se stane jeho nevěstou výměnou za úspěšný život. Nakonec se ale od tohoto konce filmu upustilo. (ČSFD)
  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)
  • Scéna ze staveniště na konci filmu se natáčela na půdě univerzity Wake Forest v Severní Karolíně. (HellFire)

Reklama

Reklama