Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Neměnná zkušenost, že s počtem pokračování klesá i kvalita, platí i v tomto případě. Trojka je oproti prvním dvou dílům slabší, naštěstí však stále dost dobrá, balancující někde na hranici průměrnosti. Atmosféra už je dávno v tahu, což se kompenzuje ve spádu a v soustředění především na jatka. Nejpamětihodnější je asi scéna z kostela a vůbec celá druhá polovina filmu zachraňuje částečně dost velkou nudu z poloviny první. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

tak Peklo na zemi se nekonalo.Ze tří dílů,které sem měl možnost vidět jasně nejslabší.Atmosféra prvních dvou dílů je ta tam,Cenobité (pokud se jim tak dá říkat) sou pouze karikaturami sebe samých a co víc,Pinehead,který mě od začátku fascinoval,značně ubral na svojí démoničnosti a chvílemi je z něj jen blbě kecající strejda.S bídou dvě hvězdy a ze soucitu 40% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

V prvních dvou dílech si tu hodně lidí stěžovalo na špatné herce, mě přišli dobří. Ale do třetice všeho zlého jsme dostali hereckou sestavu opravdu shitovní. Příběh nestojí za nic. Z původních dílů už zbyl jen Pinhead, jenže pozbyl svoji coolovost. Cenobité už jsou jen bizarní debilové s trapnejma hláškama. Budu dělat, že jsem tento díl nikdy neviděl a dál si hýčkat vzpomínky na jedničku. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasický sequel silne ovplyvnený draculovskou sériou od Hammeru (ktorou sa už inšpiroval i Barker v prvom Hellraiserovi). Prvá polovica je preto venovaná postupnému oživovaniu Pineheada, aby zvyšok filmu bol jeho veľkou one-man show, ktorá nemá obdoby v sérii. Po estetickej stránke nie je možné si nevšimnúť silné zhollywoodizovanie série, ale stále je to celkom znesiteľné (aj vďaka tomu, že je tu stále veľa krvi a masiek). Síce to už postráda akúkoľvek atmosféru predošlých dielov, ale Pinhead čoby hláškujúci satan satanov nemá chybu. 7/10 PS: Rebríček série: H2, H1, H3, H4, ... H8, H10, H5, H6, H7, H9 ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Uvod je uplne priserny, avsak postupne dej zacne naberat na obratkach. najvacsim zlomom oproti predchadzajucim Hellraiserom je pre mna urcite situovanie Pinheada skor do pozicie hlaskujuceho a "cooloveho" Freddyho Kruegera...,ale na nho nema samozrejme:) Avsak za scenu v kostole si zasluhuje o hviezdicku naviac: "I AM THE WAY!!!"hahaha ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Kapela v Kotelně je Armored Saint s písní "Hanging Judge". (Dr Lizal)
  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)
  • Scéna ze staveniště na konci filmu se natáčela na půdě univerzity Wake Forest v Severní Karolíně. (HellFire)

Reklama

Reklama