Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Kdyby producenti měli soudnost a neřídili se jenom vidinou zisku, zůstalo by u dvou prvních dílů a diváci by byli ušetřeni zklamání. Takhle to ale ve filmovém průmyslu nikdy nefungovalo a fungovat nebude. Trojce schází kvalitní scénář a atmosféra předchozích dílů, přidalo se na násilí a tempu. Ještě to na rozdíl od pozdějších dílů není průšvih, ale fajnšmekra to už neosloví. Nicméně komu stačí ďábelské rekvizity, ten může být spokojen. Kostky i démonů si užije dosyta. Celkový dojem: 45 %. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Od druhého dílu další kvalitativní propad, Hell on Earth už je opravdu pouze hloupým béčkem. Pinhead a noví cenobité (mimochodem značně nepovedení) dostali konečně dostatek prostoru, ale zase ztratili veškerou svou pekelnou eleganci, takže jejich přehnaný výskyt hodnotím bohužel spíš negativně. Scénář je dost prabídnej, tolik úchvatná atmosféra prvního (a částečně i druhého) dílu se absolutně vytratila. Jediné, co se trochu zlepšilo, jsou triky, ale posun není nijak výrazný, takže jej do svého hodnocení nemůžu započítat. Druhá, akčně béčková polovina alespoň zachraňuje nesnesitelně nudnou polovinu první, takže dám silné dvě hvězdičky, ale bojím se, bojím, dalších dílů. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Oproti dvojce, která se odehrává převážně ve dvouch místnostech Leviatanova labirintu, je tento díl tvořen i venkovníma záběrama z města. Scény jsou akčnější a rychlejší. Nádherný je třeba průchod Discotékou přes Metalové sekce až do třetího patra, kde se nachází Restaurace a hudební doprovod na housle...to vše v Boiler clubu. Pak jsou tady taky záběry z Vietnamské války. Pinhead ( Doug Bradley )....kdo jiný....přichází efektně na scénu asi po půl hodině filmu a strašně mu to sluší. Oblečení na míru a hřebíky v hlavě vypadají jako piercing. Je to zvláštní a přitažlivá postava. CITÁT : J. P. MONROE ( Kevin Bernhardt ) - Ježíši Kriste. PINHEAD - To snad ani ne..... A má i nové pomocníky, tentokráte " kompars " z lidu. Cenobit CD The DJ - Brent Boltthouse.... Cenobit Rick The Barman - Peter Atkins a další necenobitská postava je Voják č.2 - kterého si zahrál osobně režisér snímku - Anthony Hickot. Ve filmu se zjevuje skupina ARMORED SAINT se songem Hanging Judge http://www.youtube.com/watch?v=hO6IZC2VkAo a zazní zde i Hellraiser od Mötorhead : http://www.youtube.com/watch?v=B3jPltwJkoM Film získal Cenu publika na Brussels International Festival of Fantasy Film. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělé pokračování a důstojné zakončení trilogie, která měla zůstat trilogií. Další dílý už stály za velkej prd! Tohle má parádní spád, skvělou kameru a vynikající hudbu, které se tentokrát zhostil Randy Miller. Efekty jsou taky super (Bob Keen). Tyhle 3 první díly mě už tenkrát odrovnaly a mám je všechny moc moc rád! Hell on earth natočil Anthony Hickox, který byl tenkrát ve formě a je to jeho nejlepší film! Pak mám od něho ještě rád Wax work 1 a 2. Jinak potom už zabředl do velice špatných vod, což je velká škoda, protože tímto Hellraiserem měl hodně našlápnuto. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa režie chopil Anthony Hickox a nedopadlo to špatne naopak počíňal si velmi dobre i keď tento diel je už trošku akčnejší. Hneď na začiatku si kocku kúpi majiteľ baru ale je pokrytá soškou a potom zistuje že niečo vtom je. Po otvorený sa začínajú krvavé scény u ktorých sme zvyknutí ( pekne to rozbehol na diskotéke Pinhead krv striekala zo všadial). Nuda vôbec neprekypuje a po prvých dvoch častiach tu máme dosť solídne pokračovanie s trochou porciou gore. PS: Pinhead vtomto diely už nebude len na konci ale aj po celý film :). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (14)

  • Scénárista Peter Atkins se měl původně ujmout režie, ale studio se domnívalo, že nemá dostatek zkušeností. Zahrál si tak alespoň barmana a Cenobita Barbie. (HellFire)
  • Ačkoli postavu Sandy hrála na plátně herečka Aimée Leigh, její inkarnaci bez kůže ztvárnila silně nalíčená Paula Marshall a Leigh jí propůjčila hlasový doprovod. (ČSFD)
  • Titulnú pesničku filmu, ktorá zaznie počas záverečných titulkov nahrala legendárna britská heavy metalová skupina Motörhead. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama