Reklama

Reklama

Lovci myšlenek

  • USA Mindhunters (více)
Trailer

Hrdinové tohoto filmu jsou členové FBI, kteří mají za úkol stát se odborníky na sériové vrahy, tzn. přijít na motiv, pochopit jejich myšlení a na tomto základě, vraha chytit a usvědčit. Tým sedmi mladých lidí je proto poslán na opuštěný ostrov, kde mají pod dozorem arogantního a sobeckého profesionála podstoupit závěrečný test. Jejich úkolem je vyřešit fiktivní případ sériového vraha. Horor nastává v okamžiku, kdy se na scéně objevuje vrah opravdový a postupně likviduje členy skupiny. Na každého z nich používá jiný druh děsivé pasti. Jak přibývá mrtvých a zároveň i stop, začíná být jasné, že vrahem je někdo z týmu a ne neznámá osoba. Podaří se dosud žijícím přátelům včas odhalit, kdo z nich má na svědomí mrtvé kamarády? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Nstotisíckrát ohraná vyvražďovačka,tentokrát v podání Rennyho Harlina.S postupem doby už ale tento mistr docela ztrácí na elánu a důvtipu,který dokázal do těchto tuctových námětů vštípit.Film rozhodně nezatracuju,občasný zvraty mě bavili moc,LL Coll J opět béčkařsky výborný...Ale prostě nic nového pod sluncem... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tohle je krásný příklad toho, jak se z napínavého thrilleru může stát děsuplný boj o holý život. A naopak. Vezměte partu těžkých inteligentů, zasvěťte je do krimi-mysteriózního experimentu na opuštěném ostrově, a pak už jen z povzdálí jako divák s úsměvem na rtech sledujte, jak se to mydlí. Val Kilmer a Christian Slater v tak trochu nedoceněné adrenalinovce, jejíž drajv vás bude ještě týden po zhlédnutí nutit ke zrychlené chůzi. ()

Reklama

prsvl 

všechny recenze uživatele

Film o tom jak se agenti FBI jedou vycvičit na ostrov (který je 80 km vzdálený od pevniny) a najednou je někdo, jednoho po druhym, začne vyvražďovat. Že už to tu bylo? Ano jedná se opravdu o klasickou vyvražďovačku. Přesto má tento film něco do sebe. Bavil mě od začátku do konce a do poslední chvíle jsem si nebyl jistý vrahem, i proto, že se tu objevuje hodně zvratů (i když nějaká odhalení jsou klišé). ()

klerik 

všechny recenze uživatele

KOCKA+IDENTITA Harlin sa prestal zabávať (Utok z hlbín, Formula) a opäť dokazuje, že je génius. Veď kto dokáže z námetu "pár ľudí na ostrove - kto je vrah?" natočiť adrenalínovú jazdu plnú nečakaných zvratov? Divák má síce obmedzené možnosti premýšľať dopredu, ale tajomnosti a brutalite to len pomáha oblbnúť nás a vzápätí prekvapiť. Mrazivý triler s perfektným podvodným finále... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Snímky, kde se na uzavřeném prostoru pohybuje několik postav, přičemž jich postupně ubývá, bývají velice divácky vděčným tématem. I když se jedná o bandu příšerně napsaných postav, tak se stále ve vzduchu vznáší to kouzlo, kde si můžete vsázet na svého vraha - favorita a postupně sledovat, jak jednotliví dementi ubývají ze scény. Film má tempo. Mrtvoly rychle přibývají, takže v rámci jednohubkového béčka film má potenciál zafungovat a zabavit. Chtělo snad jen trošku lepší scénář a film mohl klidně mířit výš. Slabší tři kousky. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (25)

  • V skutočnosti vystavenie sa tekutému dusíku je relatívne neškodné a tekutý dusík okamžite nezmrazí nohy ani telo, takže scéna z filmu je z chemického hľadiska nemožná. (Arsenal83)
  • Príchod tímu na ostrov bol natočený na pláži Noordwijk, počas ktorej hrozila strašná veterná smršť s rýchlosťou až 180 km/h, čo je vidieť aj na pohyboch vrtuľníka. (Arsenal83)
  • Veľká časť filmu sa natáčala na mieste, kde sa cvičí holandská poriadková polícia (Mobiele Eenheid). Je to falošná dedina, kde sa simulujú nepokoje. (Arsenal83)

Reklama

Reklama